Product

Συζητήσεις

Product

Συζητήσεις για τον λόγο στο Αιγινήτειο

Συζητήσεις για την οικονομία στην τάξη και το αμφιθέατρο

Κωδικός:
111311
Manufacturer: 
Description: 

Είστε υπέρ ή κατά του δωρεάν συγγράμματος; Τι θα συνέβαινε αν το κόστος των συγγραμμάτων δινόταν στους φοιτητές ή τις οικογένειές τους ως εισοδηματική ενίσχυση; Η αγορά είναι σίγουρα ένας ατελής μηχανισμός κατανομής· πόσο πετυχημένος όμως αποδείχτηκε ο μηχανισμός της διοικητικής κατανομής των ραδιοφωνικών συχνοτήτων; Γιατί η απειλητική προφητεία του Μάλθους δεν επαληθεύτηκε ακόμη ούτε και πρόκειται, κατά πάσα πιθανότητα, να επαληθευτεί; Γιατί οι άδειες ταξί είναι ακριβότερες στη Θεσσαλονίκη απ' ό,τι στην Αθήνα; Γιατί η βενζίνη είναι ακριβότερη στα πρατήρια των εθνικών οδών και στις ημι

12,60 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Είστε υπέρ ή κατά του δωρεάν συγγράμματος; Τι θα συνέβαινε αν το κόστος των συγγραμμάτων δινόταν στους φοιτητές ή τις οικογένειές τους ως εισοδηματική ενίσχυση; Η αγορά είναι σίγουρα ένας ατελής μηχανισμός κατανομής· πόσο πετυχημένος όμως αποδείχτηκε ο μηχανισμός της διοικητικής κατανομής των ραδιοφωνικών συχνοτήτων; Γιατί η απειλητική προφητεία του Μάλθους δεν επαληθεύτηκε ακόμη ούτε και πρόκειται, κατά πάσα πιθανότητα, να επαληθευτεί; Γιατί οι άδειες ταξί είναι ακριβότερες στη Θεσσαλονίκη απ' ό,τι στην Αθήνα; Γιατί η βενζίνη είναι ακριβότερη στα πρατήρια των εθνικών οδών και στις ημιαστικές περιοχές; Σ' αυτά και σ' άλλα ερωτήματα απαντά το βιβλίο του Γιώργου Παπαχρήστου που διευκολύνει την εξοικείωση των φοιτητών σε Οικονομικές Σχολές -αλλά και κάθε αναγνώστη που ενδιαφέρεται για τη λειτουργία της Οικονομίας- με απτά, επίκαιρα όσο και αμφιλεγόμενα θέματα. Σκοπός του βιβλίου είναι να αποδείξει ότι η διδασκαλία των Οικονομικών μπορεί να γίνει πραγματικά ενδιαφέρουσα.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-218-480-9
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γιώργος Α. Παπαχρήστου είναι Επίκουρος Καθηγητής Χρηματοοικονομικής στο ΑΠΘ με μεταπτυχιακές σπουδές και διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Paris I. Διδάσκει Εισαγωγή στην Οικονομική και Μικροοικονομική Θεωρία. Το ερευνητικό του έργο εστιάζεται στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-218-480-9
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο