Product

Συνάντηση

Product

Συνάντηση Ανατολής και Δύσης στα εδάφη της αυτοκρατορίας

Συνάντηση

Κωδικός:
186076
Description: 

Πέντε διαφορετικές ζωές, πέντε άγνωστοι άνθρωποι. Ο καθένας απ' αυτούς βιώνει, σκέφτεται και δρα μέσα από μία προσωπική κατανόηση του κόσμου. Ύστερα όμως από μια απρόσμενη συνεύρεση έρχονται σε επαφή με τη διαφορετικότητα, τη μοναδικότητα και την κατανόηση κι αποδοχή μέσα απ' τα μάτια των άλλων.
Μέσα στο έργο αυτό δίνεται η οπτική για το πώς η ουσιαστική "συνάντηση" διαφορετικών χαρακτήρων, χωρίς προσωπεία, μπορεί να οδηγήσει σε βαθιές αλήθειες και στην προσωπική αυτογνωσία του καθενός μας.

14,33 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πέντε διαφορετικές ζωές, πέντε άγνωστοι άνθρωποι. Ο καθένας απ' αυτούς βιώνει, σκέφτεται και δρα μέσα από μία προσωπική κατανόηση του κόσμου. Ύστερα όμως από μια απρόσμενη συνεύρεση έρχονται σε επαφή με τη διαφορετικότητα, τη μοναδικότητα και την κατανόηση κι αποδοχή μέσα απ' τα μάτια των άλλων. Μέσα στο έργο αυτό δίνεται η οπτική για το πώς η ουσιαστική "συνάντηση" διαφορετικών χαρακτήρων, χωρίς προσωπεία, μπορεί να οδηγήσει σε βαθιές αλήθειες και στην προσωπική αυτογνωσία του καθενός μας. Η μαγεία της ομαδικής ψυχοθεραπείας παρουσιάζεται μέσα από μια λογοτεχνική οπτική γωνία και αναδεικνύεται η προσωπική ανάπτυξη και η υπαρξιακή απελευθέρωση μέσα από την ενδοσκόπηση, με ύμνο στην ανθρώπινη "συνάντηση"...
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-9599-11-7
Book pages: 
330
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-9599-11-7
Book pages: 
330
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο