Product

Συνάντηση του Θεού μέσα από υπέρλογα ρίσκα

Product

Συναξάρι Ανδρέα Κορδοπάτη

Συναξάρι αγνότητος

Κωδικός:
93358
Description: 

Οι Άγιοι μάρτυρες μας διδάσκουν να σεβόμαστε το σώμα μας "είμαστε μέλη - γράφει ο Απ. Παύλος - του σώματος του Χριστού". Όταν αυτό το νοιώσουμε βαθειά, θα καταλάβουμε σε τι μεγάλη αξία υψωθήκαμε. Δεν θα προδίνουμε τον εαυτό μας με την αμαρτία.
- Πώς θάναι δυνατόν να κάνουμε το σώμα όργανο αμαρτίας, όταν θα θυμώμαστε το τίμιο αίμα του Σωτήρος, που κατά τη Θεία Κοινωνία πορφύρωσε τη γλώσσα μας;
- Πώς θα επιτρέψουμε τα μάτια μας που είδαν το σώμα και το αίμα του Χριστού να περιεργασθούν αμαρτωλά θεάματα;

16,52 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι Άγιοι μάρτυρες μας διδάσκουν να σεβόμαστε το σώμα μας "είμαστε μέλη - γράφει ο Απ. Παύλος - του σώματος του Χριστού". Όταν αυτό το νοιώσουμε βαθειά, θα καταλάβουμε σε τι μεγάλη αξία υψωθήκαμε. Δεν θα προδίνουμε τον εαυτό μας με την αμαρτία. - Πώς θάναι δυνατόν να κάνουμε το σώμα όργανο αμαρτίας, όταν θα θυμώμαστε το τίμιο αίμα του Σωτήρος, που κατά τη Θεία Κοινωνία πορφύρωσε τη γλώσσα μας; - Πώς θα επιτρέψουμε τα μάτια μας που είδαν το σώμα και το αίμα του Χριστού να περιεργασθούν αμαρτωλά θεάματα; - Πώς θα κινήσουμε τα πόδια και θα απλώσουμε τα χέρια στην αμαρτία, όταν διατηρούμε μέσα μας το φρόνημα ότι είμαστε μέλη του σώματος του Χριστού, ότι είμαστε οι Ναοί Του που τον δέχονται ολόκληρο; (Άγιος Κύριλλος Ιεροσολύμων)
Subtitle: 
Άγιοι που μαρτύρησαν για την αγνότητα
Publications Date: 
2004
Book pages: 
372
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Άγιοι που μαρτύρησαν για την αγνότητα
Publications Date: 
2004
Book pages: 
372
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο