Product

Συναρπαστικές και δημιουργικές διακοπές από τη Β΄ στην Γ΄ δημοτικού

Product

Συναρπαστικές και δημιουργικές διακοπές από την Γ΄ στην Δ΄ δημοτικού

Συναρπαστικές και δημιουργικές διακοπές από την Α΄ στη Β΄ δημοτικού

Κωδικός:
127776
Manufacturer: 
Description: 

Αγαπημένα μας παιδιά,
Το όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαιράκι έφτασε! Στις χαρούμενες και ατελείωτες ώρες των καλοκαιρινών σας διακοπών θα υπάρξουν και κάποιες στιγμές που θα θελήσετε να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε με ένα καλό εικονογραφημένο βιβλίο.
Το βιβλίο "Συναρπαστικές και δημιουργικές διακοπές" είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για τις δημιουργικές αυτές ώρες και θα σας συντροφέψει ευχάριστα όλο το καλοκαίρι.
Σας έχουμε ετοιμάσει ένα σωρό πράγματα:
- σταυρόλεξα
- όμορφες ιστορίες
- έξυπνα πειράματα
- ζωγραφιές
- αινίγματα

10,53 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αγαπημένα μας παιδιά, Το όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαιράκι έφτασε! Στις χαρούμενες και ατελείωτες ώρες των καλοκαιρινών σας διακοπών θα υπάρξουν και κάποιες στιγμές που θα θελήσετε να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε με ένα καλό εικονογραφημένο βιβλίο. Το βιβλίο "Συναρπαστικές και δημιουργικές διακοπές" είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για τις δημιουργικές αυτές ώρες και θα σας συντροφέψει ευχάριστα όλο το καλοκαίρι. Σας έχουμε ετοιμάσει ένα σωρό πράγματα: - σταυρόλεξα - όμορφες ιστορίες - έξυπνα πειράματα - ζωγραφιές - αινίγματα - κρυπτόλεξα - ανέκδοτα - γλωσσοδέτες - ομαδικά παιχνίδια, για να διασκεδάσετε παρέα με τους φίλους σας... αλλά και πολλές ακόμα δραστηριότητες, για να θυμηθείτε χωρίς κόπο αλλά με πολύ κέφι ό,τι μάθατε το χειμώνα στο σχολείο. Αρχίστε λοιπόν να το ξεφυλλίζετε και θα διαπιστώσετε πως πρόκειται για ένα βιβλίο που συνδυάζει τη μάθηση με το παιχνίδι. Σας ευχόμαστε να το χαρείτε!
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-449-419-8
Book pages: 
219
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Αμαλία Ζώη είναι πτυχιούχος της φιλοσοφικής σχολής Ιωαννίνων, του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας. Έχει εργαστεί σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη διόρθωση-επιμέλεια βιβλίων και τη συγγραφή εκπαιδευτικών βοηθημάτων.
Έχει γράψει πάνω από 40 βιβλία για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Σήμερα εργάζεται ως επιμελήτρια σε εκδοτικό οίκο και συνεχίζει τη συγγραφή βιβλίων, καθώς και των πρώτων της παραμυθιών.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-449-419-8
Book pages: 
219
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο