Product

Συνοπτικές θέσεις για την πολιτική οικονομία

Product

Συνοπτική απόδοση κειμένου. Κατανόηση κειμένου

Συνοπτική ακτινοανατομία

Κωδικός:
77170
Description: 

Το βιβλίο του Torsten M. Moller αποτελεί ένα βασικό εγχειρίδιο γνώσης της Ανατομίας των κλασσικών ακτινολογικών εικόνων τόσο για τον ειδικευόμενο ιατρό Ακτινολόγο όσο και για συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων.
Μέσα από την λεπτομερή περιγραφή των φυσιολογικών ανατομικών μορίων των ιστών του σώματος, παρέχεται η δυνατότητα αναγνώρισης των παθολογικών περιοχών κατά τον καλύτερο τρόπο. Επίσης, περιγράφεται λεπτομερώς η τεχνική λήψης των ακτινογραφιών, πράγμα που συμβάλει σημαντικά στην αξιόπιστη απεικονιστική διερεύνηση όλων των δομών του σώματος.
[...]

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο του Torsten M. Moller αποτελεί ένα βασικό εγχειρίδιο γνώσης της Ανατομίας των κλασσικών ακτινολογικών εικόνων τόσο για τον ειδικευόμενο ιατρό Ακτινολόγο όσο και για συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων. Μέσα από την λεπτομερή περιγραφή των φυσιολογικών ανατομικών μορίων των ιστών του σώματος, παρέχεται η δυνατότητα αναγνώρισης των παθολογικών περιοχών κατά τον καλύτερο τρόπο. Επίσης, περιγράφεται λεπτομερώς η τεχνική λήψης των ακτινογραφιών, πράγμα που συμβάλει σημαντικά στην αξιόπιστη απεικονιστική διερεύνηση όλων των δομών του σώματος. [...]
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-394-182-4
Book pages: 
367
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-394-182-4
Book pages: 
367
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο