Product

Συνταγές για sushi

Product

Συνταγές για αγαπημένα γλυκά

Συνταγές για wok

Κωδικός:
115086
Manufacturer: 
Description: 

Το μαγείρεμα με το wοk είναι υγιεινό και εύκολο!

Η κουζίνα του wok είναι υγιεινή γιατί χρησιμοποιεί περισσότερα λαχανικά και δεν χρειάζεται πολλές λιπαρές ουσίες. Και επιπλέον, δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο: αρκεί να βάλετε όλα τα υλικά στο wok σας!

Ξεκινήστε λοιπόν χωρίς να διστάζετε με τις νοστιμότατες συνταγές, ασιατικές στην πλειονότητά τους, όπως σούπα με καραβίδες, πεσκανδρίτσα με σαφράν, κοτόπουλο με μελισσόχορτο ή την απλή τηγανιά λαχανικών με πιπερόριζα.

Οικονομία για τα τραπέζια σας!

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το μαγείρεμα με το wοk είναι υγιεινό και εύκολο! Η κουζίνα του wok είναι υγιεινή γιατί χρησιμοποιεί περισσότερα λαχανικά και δεν χρειάζεται πολλές λιπαρές ουσίες. Και επιπλέον, δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο: αρκεί να βάλετε όλα τα υλικά στο wok σας! Ξεκινήστε λοιπόν χωρίς να διστάζετε με τις νοστιμότατες συνταγές, ασιατικές στην πλειονότητά τους, όπως σούπα με καραβίδες, πεσκανδρίτσα με σαφράν, κοτόπουλο με μελισσόχορτο ή την απλή τηγανιά λαχανικών με πιπερόριζα. Οικονομία για τα τραπέζια σας! Οι 130 συνταγές που προτείνονται σε αυτό το βιβλιαράκι είναι γεμάτες χρώματα και γεύσεις γιατί συνδυάζουν διαφορετικά υλικά (από τα πιο περίεργα μέχρι τα πιο απλά) και πολλά μπαχαρικά. Θα σας εκπλήξουν με την πρωτοτυπία τους και θα ξετρελάνουν την οικογένειά σας και τους φίλους σας.
Subtitle: 
130 πανεύκολες συνταγές με εξωτικά αρώματα!
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7560-47-7
Book pages: 
154
Book Dimensions: 
12χ9
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
130 πανεύκολες συνταγές με εξωτικά αρώματα!
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7560-47-7
Book pages: 
154
Book Dimensions: 
12χ9
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο