Product

Συνταγές με... ιστορία

Product

Συνταγές της Τασίας

Συνταγές μόνο για άντρες

Κωδικός:
76938
Manufacturer: 
Description: 

Ένα βιβλίο - οδηγός, που θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε και το τελευταίο γυναικείο οχυρό... χάριν της ισότητας. Μπείτε μέσα στην κουζίνα και δείξτε τις ικανότητές σας - γιατί όχι και με βοηθό τη γυναίκα σας. Ετοιμάστε ένα επιχειρηματικό δείπνο για τους συνεργάτες ή τους πελάτες σας. Διασκεδάστε μια Κυριακή μεσημέρι μαγειρεύοντας για τους φίλους σας, δημιουργώντας εύκολες γεύσεις. Ετοιμάστε ένα γεύμα για τα πεθερικά σας με συνταγές που θυμίζουν μοναστηριακή κουζίνα. Οι φίλοι σας θα χαρούν να γευτούν τις χειμωνιάτικες βραδιές μία από τις καλύτερες μακαρονάδες σας.

17,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα βιβλίο - οδηγός, που θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε και το τελευταίο γυναικείο οχυρό... χάριν της ισότητας. Μπείτε μέσα στην κουζίνα και δείξτε τις ικανότητές σας - γιατί όχι και με βοηθό τη γυναίκα σας. Ετοιμάστε ένα επιχειρηματικό δείπνο για τους συνεργάτες ή τους πελάτες σας. Διασκεδάστε μια Κυριακή μεσημέρι μαγειρεύοντας για τους φίλους σας, δημιουργώντας εύκολες γεύσεις. Ετοιμάστε ένα γεύμα για τα πεθερικά σας με συνταγές που θυμίζουν μοναστηριακή κουζίνα. Οι φίλοι σας θα χαρούν να γευτούν τις χειμωνιάτικες βραδιές μία από τις καλύτερες μακαρονάδες σας. Τέλος, για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές, οργανώστε ερωτικά δείπνα με τις πλέον αφροδισιακές συνταγές και... καλά ξεμπερδέματα.
Subtitle: 
Που θέλουν το πάνω χέρι και στην κουζίνα
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8222-08-7
Book pages: 
167
Book Dimensions: 
23χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Βελισάριος Capocci γεννήθηκε στην Αθήνα από Ιταλούς γονείς. Ξεχώρισε από νωρίς στο χώρο των επιχειρήσεων με τη δική του εταιρεία, την Capocci Logistics Services Α.Ε., που σήμερα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Κοσμοπολίτης, επικοινωνιακός, bon viveur, διαθέτει ένα μοναδικό ένστικτο δημιουργικότητας σε κάθε τομέα που προσελκύει το ενδιαφέρον του.
Η μαγειρική είνα απλώς ένας από αυτούς και η σχέση του μαζί της καθαρά "ερωτική". Λάτρης της ελληνικής όσο και της ιταλικής κουζίνας, καταφέρνει να επισφραγίζει την ελληνο-ιταλική φιλία... και στο τραπέζι, δημιουργώντας γεύσεις που συνδυάζουν στοιχεία από τη διατροφή των δύο χωρών. Είναι πρόεδρος του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου αλλά και του ελληνικού τμήματος του Οργανισμού "Ciao Italia", που έχει ως στόχο την προώθηση της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας στον κόσμο. Έχει παρασημοφορηθεί δύο φορές για το έργο του, σχετικά με την ανάπτυξη των ελληνοϊταλικών σχέσεων, κατακτώντας τον τίτλο του Ιππότη της Ιταλικής Δημοκρατίας.

Subtitle: 
Που θέλουν το πάνω χέρι και στην κουζίνα
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8222-08-7
Book pages: 
167
Book Dimensions: 
23χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο