Product

Συνταγές του Αιγαίου

Product

Συνταγές του λαδιού και της ελιάς

Συνταγές του Αιγαίου

Κωδικός:
115854
Description: 

"Οικοδέσποινα νιώθει η Αργυρώ και έτσι συμπεριφέρεται στους πελάτες της. Πάντα με το χαμόγελο, ακόμα και πάνω στην ένταση της πολλής δουλειάς, βρίσκει το χρόνο να παρουσιάσει τα πιάτα, να απαντήσει σε ερωτήσεις, να προτείνει, να πάρει καλότροπα την παραγγελία. Εμπιστεύεται πάρα πολύ τη γεύση της, αλλά της αρέσει να μαθαίνει και να εξελίσσεται, γι' αυτό δέχεται κριτική και παρατηρήσεις, όπως και ιδέες για καινούρια πιάτα από φίλους. Μια κουβέντα που θα φτάσει στα αφτιά της για κάποια καινούρια γεύση δε θα αργήσει να μετατραπεί τολμηρά σε νέα, δική της γευστική πρόταση".

15,59 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Οικοδέσποινα νιώθει η Αργυρώ και έτσι συμπεριφέρεται στους πελάτες της. Πάντα με το χαμόγελο, ακόμα και πάνω στην ένταση της πολλής δουλειάς, βρίσκει το χρόνο να παρουσιάσει τα πιάτα, να απαντήσει σε ερωτήσεις, να προτείνει, να πάρει καλότροπα την παραγγελία. Εμπιστεύεται πάρα πολύ τη γεύση της, αλλά της αρέσει να μαθαίνει και να εξελίσσεται, γι' αυτό δέχεται κριτική και παρατηρήσεις, όπως και ιδέες για καινούρια πιάτα από φίλους. Μια κουβέντα που θα φτάσει στα αφτιά της για κάποια καινούρια γεύση δε θα αργήσει να μετατραπεί τολμηρά σε νέα, δική της γευστική πρόταση". (Μπήλιω Τσουκαλά)
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-14-1406-1
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
25χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάρο. Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα. Ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική εδώ και δώδεκα χρόνια. Είναι ιδιοκτήτρια του εστιατορίου "Παπαδάκης", το οποίο, αφού λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία στην Πάρο, μεταφέρθηκε το 2005 στην Αθήνα. Ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική και το ταλέντο της και η εμπειρία της συνοδεύονται από σπουδές, καθώς το χειμώνα 2004-2005 παρακολούθησε εντατικά μαθήματα γαλλικής κουζίνας στη Σχολή Μαγειρικής Cordon Bleu στο Λονδίνο. Ακολούθησαν σεµινάρια ζαχαροπλαστικής πλάι στον Στέλιο Παρλιάρο και στη Σχολή Ζαχαροπλαστικής Valhrona στη Γαλλία. Συνεργάστηκε µε εφημερίδες, περιοδικά και ως σύμβουλος, παραδίδοντας μαθήματα μαγειρικής σε πολυεθνική εταιρεία τροφίμων, Παρουσιάζει εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση και αρθρογραφεί για θέματα της ειδικότητάς της σε εφημερίδες και περιοδικά. Έχει βραβευτεί ως "Γυναίκα της Χρονιάς" από το περιοδικό "Life & Style".

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-14-1406-1
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
25χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο