Product

Συντροφιά με τον άνεμο

Product

Συντροφιά με τον Χριστό

Συντροφιά με τον Μαύρο Σκύλο που τον λένε Κατάθλιψη

Κωδικός:
140672
Manufacturer: 
Description: 

Μετά το πρώτο βιβλίο του Μάθιου Τζόνστοουν, "Είχα ένα μαύρο σκύλο, το όνομά του είναι κατάθλιψη", (Η φράση Μαύρος Σκύλος έγινε γνωστή από τον Ουίνστον Τσώρτσιλ που τη χρησιμοποιούσε όταν ήθελε να περιγράψει τις μαύρες περιόδους κατάθλιψης που βίωνε για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του) που αναφέρεται στην περίπτωση κάποιου που πάσχει από κατάθλιψη, κρίναμε απαραίτητο να εκδώσουμε το επόμενό του βιβλίου "Συντροφιά με το μαύρο σκύλο που τον λένε κατάθλιψη".

11,92 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μετά το πρώτο βιβλίο του Μάθιου Τζόνστοουν, "Είχα ένα μαύρο σκύλο, το όνομά του είναι κατάθλιψη", (Η φράση Μαύρος Σκύλος έγινε γνωστή από τον Ουίνστον Τσώρτσιλ που τη χρησιμοποιούσε όταν ήθελε να περιγράψει τις μαύρες περιόδους κατάθλιψης που βίωνε για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του) που αναφέρεται στην περίπτωση κάποιου που πάσχει από κατάθλιψη, κρίναμε απαραίτητο να εκδώσουμε το επόμενό του βιβλίου "Συντροφιά με το μαύρο σκύλο που τον λένε κατάθλιψη". Το βιβλίο αυτό αφορά τους συντρόφους, την οικογένεια, τους φίλους και συναδέλφους ανθρώπων που πάσχουν από κατάθλιψη. Περιέχει πρακτικές συμβουλές για την αναγνώριση των συμπτωμάτων και συμβουλές αυτοσυντήρησης για το πρόσωπο που φροντίζει τον πάσχοντα, έτσι ώστε να μην καταλήξει να υιοθετήσει κι εκείνο ένα δικό του Μαύρο Σκύλο. Ένας συγκινητικός, ευαίσθητος και συχνά διασκεδαστικός οδηγός για τους ανθρώπους που παρέχουν στήριξη σε κάποιον που πάσχει από κατάθλιψη. Να θυμάστε: Η κατάθλιψη είναι ιάσιμη ασθένεια και όχι καταδίκη μιας ζωής. Κάποια στιγμή θα περάσει!
Subtitle: 
Πώς να βοηθήσετε κάποιον με κατάθλιψη ενώ ταυτόχρονα φροντίζετε τον εαυτό σας
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-364-379-3
Book pages: 
80
Book Dimensions: 
17χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μάθιου Τζονστόουν είναι καλλιτέχνης, συγγραφέας και φωτογράφος. Γεννημένος στη Νέα Ζηλανδία έχει εργαστεί στη διαφήμιση στο Σίδνεϊ, το Σαν Φρανσίσκο και τη Νέα Υόρκη. Ζει στο Σίδνεϊ με τη σύζυγο και την κόρη του.

Subtitle: 
Πώς να βοηθήσετε κάποιον με κατάθλιψη ενώ ταυτόχρονα φροντίζετε τον εαυτό σας
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-364-379-3
Book pages: 
80
Book Dimensions: 
17χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο