Product

Συρραπτική του προσώπου

Product

Συρροή εγκλημάτων και φαινομενική συρροή ποινικών κανόνων

Συρραπτικό

Κωδικός:
100598
Manufacturer: 
Description: 

[...] Ο Οδυσσέας Σταυράκης από νωρίς κατάφερε να βρει τη δύναμη και την τόλμη να εξωτερικεύσει μέσω των στίχων του συναισθήματα και προβληματισμούς, που κυριεύουν κάθε άνθρωπο και κυρίως ένα νέο άνθρωπο. Τονίζω ιδιαίτερα το νέο άνθρωπο, γιατί μόνο αυτή η ηλικία συγκεντρώνει αξίες, συναισθήματα και ερεθίσματα, που όλοι θα θέλαμε να κουβαλάμε στη διάρκεια της ήσυχης ή πολυτάραχης ζωή μας.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Ο Οδυσσέας Σταυράκης από νωρίς κατάφερε να βρει τη δύναμη και την τόλμη να εξωτερικεύσει μέσω των στίχων του συναισθήματα και προβληματισμούς, που κυριεύουν κάθε άνθρωπο και κυρίως ένα νέο άνθρωπο. Τονίζω ιδιαίτερα το νέο άνθρωπο, γιατί μόνο αυτή η ηλικία συγκεντρώνει αξίες, συναισθήματα και ερεθίσματα, που όλοι θα θέλαμε να κουβαλάμε στη διάρκεια της ήσυχης ή πολυτάραχης ζωή μας. Με το δεύτερο κατά σειρά ποιητικό του έργο ο Οδυσσέας αποδεικνύει ότι είναι ένας άνθρωπος με προβληματισμούς και ανησυχίες για τη ζωή. Που δεν διστάζει να μοιραστεί μαζί μας την ανάγκη της έκφρασης και της αποκάλυψης των συναισθημάτων που κυριεύουν τη ψυχή και το σώμα. Αισθημάτων που ορισμένες φορές τον πληγώνουν, τον κάνουν αδύναμο, τον κάνουν να απορεί για τις συμπεριφορές των ανθρώπων. [...] Βασίλης Η. Λωλίδης, Δημοσιογράφος Πρωτοχρονιά του 2003
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-86574-7-4
Book pages: 
67
Book Dimensions: 
24χ15
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Οδυσσέας Σταυράκης είναι Θεσσαλονικιός, γεννημένος το 1983. Σπούδασε θεολόγος, ηθοποιός και σκηνοθέτης, πως έχει δουλέψει από hotel boy μέχρι επαγγελματίας παίκτης μπιρίμπας, δημοσιογράφος, ζωγράφος, αρτογαλακτοζαχαροπλάστης, ραδιοφωνικός παραγωγός, παρουσιαστής παιδικής εκπομπής στην κρατική τηλεόραση κ.ά. Έχει πάρει κάμποσα βραβεία και χρηματικά έπαθλα σε διαγωνισμούς ποίησης, διηγήματος και σεναρίου, χωρίς ποτέ κανένα απ' αυτά να αρνηθεί να το παραλάβει.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-86574-7-4
Book pages: 
67
Book Dimensions: 
24χ15
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο