Product

Συστήματα διανομής και το δίκαιο εμπορικής αντιπροσωπείας

Product

Συστήματα διαχείρισης βάσεων δεδομένων

Συστήματα διαχείρισης βάσεων δεδομένων

Κωδικός:
63187
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο "Συστήματα διαχείρισης βάσεων δεδομένων" είναι απαραίτητο για τη διδασκαλία οποιουδήποτε μαθήματος σχετικού με τα συστήματα βάσεων δεδομένων ή την οργάνωση αρχείων. Δίνοντας έμφαση στην εφαρμογή στην πράξη, το βιβλίο εξετάζει τα σχεσιακά συστήματα βάσεων δεδομένων, επικεντρώνοντας σε πρακτικά ζητήματα όπως οι μέθοδοι ευρετηριοποίησης, το πρότυπο SQL, και ο σχεδιασμός βάσεων δεδομένων.

32,36 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο "Συστήματα διαχείρισης βάσεων δεδομένων" είναι απαραίτητο για τη διδασκαλία οποιουδήποτε μαθήματος σχετικού με τα συστήματα βάσεων δεδομένων ή την οργάνωση αρχείων. Δίνοντας έμφαση στην εφαρμογή στην πράξη, το βιβλίο εξετάζει τα σχεσιακά συστήματα βάσεων δεδομένων, επικεντρώνοντας σε πρακτικά ζητήματα όπως οι μέθοδοι ευρετηριοποίησης, το πρότυπο SQL, και ο σχεδιασμός βάσεων δεδομένων. Η δεύτερή του έκδοση (ξένη) παρουσιάζει ενωρίτερα το μοντέλο ER και συμπεριλαμβάνει νέα κεφάλαια αναφορικά με τις βάσεις δεδομένων στο Internet , την εξόρυξη δεδομένων και τις χωρικές βάσεις δεδομένων. Υπάρχει επίσης ένα νέο συμπλήρωμα με πρακτικές ασκήσεις SQL (με λύσεις για το διδάσκοντα). Πολλά άλλα κεφάλαια έχουν αναδιοργανωθεί ή επεκταθεί ώστε να συμβαδίζουν με τις τρέχουσες εξελίξεις. [...]
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-8050-70-7
Book pages: 
668
Book Dimensions: 
25χ18
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Raghu Ramakrishnan είναι καθηγητής στο τμήμα Επιστήμης των Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Wisconsin-Madison των Η.Π.Α., όπου εργάζεται από το 1987.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-8050-70-7
Book pages: 
668
Book Dimensions: 
25χ18
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο