Product

Συστήματα

Product

Συστήματα Cad/Cam και τρισδιάστατη μοντελοποίηση

Συστήματα CAD/ CAM και τρισδιάστατη μοντελοποίηση

Κωδικός:
141954
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο καλύπτει τις απαραίτητες γνώσεις που πρέπει να κατέχει ο κάθε ενδιαφερόμενος σχετικά με την τεχνολογία μελέτης, σχεδίασης και παραγωγής με τη χρήση συστημάτων CAD/CAM τόσο σε επίπεδο εφαρμογής όσο και σε επίπεδο θεωρίας για την τρισδιάστατη μοντελοποίηση, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της διαχείρισης του κύκλου ζωής προϊόντος.

40,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο καλύπτει τις απαραίτητες γνώσεις που πρέπει να κατέχει ο κάθε ενδιαφερόμενος σχετικά με την τεχνολογία μελέτης, σχεδίασης και παραγωγής με τη χρήση συστημάτων CAD/CAM τόσο σε επίπεδο εφαρμογής όσο και σε επίπεδο θεωρίας για την τρισδιάστατη μοντελοποίηση, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της διαχείρισης του κύκλου ζωής προϊόντος. Αναλύονται θέματα, όπως οι διάφοροι τομείς εφαρμογής των συστημάτων στα σταδία ανάπτυξης του προϊόντος, η τρισδιάστατη μοντελοποίηση και τα βασικά σχήματα για την απεικόνιση καμπυλών, επιφανειών και στερεών, η ενοποίηση των συστημάτων για ανταλλαγή δεδομένων, για συνεργατική σχεδίαση και διαχείριση του κύκλου ζωής προϊόντος. Με πολλά παραδείγματα από εμπορικά συστήματα CAD/CAM που βοηθούν τον αναγνώστη να αποκτήσει ξεκάθαρη εικόνα για την πρακτική εφαρμογή τους και για τα προβλήματα που επιλύει αυτή η τεχνολογία.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-218-617-8
Book pages: 
479
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Νικόλαος Μπιλάλης είναι καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, καθώς και διευθυντής του εργαστηρίου Σχεδιομελέτης με χρήση Η/Υ του Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει ειδίκευση σε θέματα μοντελοποίησης προϊόντος, ενοποίησης σχεδιασμού, ανάλυσης και παραγωγής, καθώς και αριστοποίησης παραγωγής.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-218-617-8
Book pages: 
479
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο