Product

Συστηματική διαχείριση υγιεινής και ασφάλειας εργασίας στα τεχνικά έργα

Product

Συστηματική εισαγωγή στον γερμανικό ιδεαλισμό

Συστηματική διδασκαλία της βυζαντινής μουσικής

Κωδικός:
73691
Manufacturer: 
Description: 

Πρόκειται για μουσικοπαιδαγωγικό βιβλίο κατάλληλο για αρχαρίους, σπουδαστές Μουσικών Γυμνασίων, Ωδείων και Εκκλησιαστικών Σχολών.
Ο στόχος του είναι να εκμηδενίσει τυχόν συγχύσεις και απογοητεύσεις από πλευράς σπουδαστών, κατά τη διαδικασία εκμάθησης του σημειογραφικού συστήματος της Βυζαντινής Μουσικής, καθώς επίσης και να βοηθήσει τους διδασκάλους να ελέγχουν την ανά μάθημα επίδοση των σπουδαστών τους.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πρόκειται για μουσικοπαιδαγωγικό βιβλίο κατάλληλο για αρχαρίους, σπουδαστές Μουσικών Γυμνασίων, Ωδείων και Εκκλησιαστικών Σχολών. Ο στόχος του είναι να εκμηδενίσει τυχόν συγχύσεις και απογοητεύσεις από πλευράς σπουδαστών, κατά τη διαδικασία εκμάθησης του σημειογραφικού συστήματος της Βυζαντινής Μουσικής, καθώς επίσης και να βοηθήσει τους διδασκάλους να ελέγχουν την ανά μάθημα επίδοση των σπουδαστών τους. Το πόνημα αυτό είναι προϊόν ανάδρασης του "ανέλπιστου συγγραφέα" και των κατά καιρούς μαθητών του. Η έκδοσή του θεωρήθηκε αναγκαία ύστερα από τα θεαματικά αποτελέσματα που παρατηρήθηκαν κατά τη διδασκαλία του περιεχομένου του εκ μέρους του συγγραφέα, ο οποίος το πρωτοκυκλοφόρησε υπό μορφή σημειώσεων.
Subtitle: 
Αναγνωστικό
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-353-104-9
Book pages: 
134
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Αναγνωστικό
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-353-104-9
Book pages: 
134
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο