Product

Σωστή δίαιτα χωρίς πείνα

Product

Σωστή διατροφή για παιδιά

Σωστή διατροφή για όλους όσους αθλούνται

Κωδικός:
115034
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Η σωστή διατροφή στον αγωνιστικό αθλητισμό αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επιστημονικής στήριξης των αθλητών. Η κατάλληλη διατροφή αποτελεί προϋπόθεση για την ικανότητα του αθλητή να αντέχει την επιβάρυνση και συμβάλλει στην αποκατάσταση του οργανισμού μετά από προπονητικές και αγωνιστικές επιβαρύνσεις. Εξίσου σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η κατάλληλη διατροφή και στους συστηματικά ελεύθερα αθλούμενους που στοχεύουν στη βελτίωση της σωματικής τους απόδοσης και την ενίσχυση της υγείας τους.

13,24 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η σωστή διατροφή στον αγωνιστικό αθλητισμό αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επιστημονικής στήριξης των αθλητών. Η κατάλληλη διατροφή αποτελεί προϋπόθεση για την ικανότητα του αθλητή να αντέχει την επιβάρυνση και συμβάλλει στην αποκατάσταση του οργανισμού μετά από προπονητικές και αγωνιστικές επιβαρύνσεις. Εξίσου σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η κατάλληλη διατροφή και στους συστηματικά ελεύθερα αθλούμενους που στοχεύουν στη βελτίωση της σωματικής τους απόδοσης και την ενίσχυση της υγείας τους. Το βιβλίο «Αθλητική διατροφή» της σειράς «Σωστό» των εκδόσεων Σάλτο περιέχει τις πλέον σύγχρονες και βασικές πληροφορίες για μια σωστή και ολοκληρωμένη διατροφή. Τα βασικά του περιεχόμενα είναι: - Βάσεις της αθλητικής διατροφής. - Διατροφική στρατηγική. - Πλήρης και ισορροπημένη διατροφή. - Οδηγίες κατάλληλης διατροφής για αθλητές και ελεύθερα αθλούμενους. - Διατροφή ανάλογα με την ηλικία. Απευθύνεται σε ελεύθερα αθλούμενους, σε προπονητές, σε αθλητές και σε φοιτητές των Τ.Ε.Φ.Α.Α.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-278-146-7
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Παθολόγος και αθλητίατρος. Υπήρξε για δώδεκα χρόνια ο γιατρός της Γερμανικής Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας, μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή και πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή ποδηλασίας Rudi Altig. Επιπλέον, διετέλεσε ο ίδιος αθλητής της ποδηλασίας, γιατρός στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου καθώς και σε 16 Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Τα βιβλία του σχετικά με την αθλητική διατροφή και την ποδηλασία έχουν γίνει bestseller. Χάρη στην πλούσια εμπειρία του διαθέτει την ικανότητα να παρουσιάζει τις επιστημονικές γνώσεις με απλό και πρακτικό τρόπο, προπάντων επειδή προσπαθεί πάντα να ανακαλύψει μακροχρόνιες αλήθειες.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-278-146-7
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο