Product

Σύγχρονη διατροφή και διαιτολογία

Product

Σύγχρονη διδακτική

Σύγχρονη διδακτική

Κωδικός:
90810
Description: 

Το εγχειρίδιο αυτό έρχεται να καλύψει ένα προφανέστατο κενό στην ελληνική παιδαγωγική βιβλιογραφία, αφού τα σχετικά βιβλία τα οποία κυκλοφορούν έχουν γραφεί όλα πριν από είκοσι και παραπάνω χρόνια.
...Μπορεί να φανεί χρήσιμο και σε μάχιμους εκπαιδευτικούς καθώς και σε όσους ασχολούνται με την βασική-εκπαίδευση και την επιμόρφωσή τους.

20,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το εγχειρίδιο αυτό έρχεται να καλύψει ένα προφανέστατο κενό στην ελληνική παιδαγωγική βιβλιογραφία, αφού τα σχετικά βιβλία τα οποία κυκλοφορούν έχουν γραφεί όλα πριν από είκοσι και παραπάνω χρόνια. ...Μπορεί να φανεί χρήσιμο και σε μάχιμους εκπαιδευτικούς καθώς και σε όσους ασχολούνται με την βασική-εκπαίδευση και την επιμόρφωσή τους.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-86767-5-4
Book pages: 
296
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ελένη Νημά γεννήθηκε το 1952 στον Πλάτανο Τρικάλων. Ύστερα από τις εγκύκλιες σπουδές στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού της και στο Γυμνάσιο Θηλέων Τρικάλων, σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ. (κατεύθυνση Ψυχολογίας και Παιδαγωγικής). Υπηρέτησε ως φιλόλογος στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και παράλληλα συνέχισε τις σπουδές της και πήρε το δίπλωμα μεταπτυχιακών σπουδών Ψυχολογίας και το διδακτορικό δίπλωμα Παιδαγωγικής. Από το έτος 2000 είναι καθηγήτρια της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης. Τα επιστημονικά της ενδιαφέροντα και οι δημοσιεύσεις της επικεντρώνονται στην οικογενειακή κοινωνικοποίηση, στις σχέσεις γονέων και παιδιών, στο ψυχολογικό κλίμα στην οικογένεια και στο σχολείο και στην ανάπτυξη και την καλλιέργεια της δημιουργικότητας.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-86767-5-4
Book pages: 
296
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο