Product

Σύγχρονη λογιστική

Product

Σύγχρονη μακροοικονομική

Σύγχρονη μακροβιοτική

Κωδικός:
128937
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Μήπως νομίζετε ότι η μακροβιοτική διατροφή είναι "αξιόλογη" αλλά άνοστη; ή ότι οι τροφές της μπορεί να είναι υγιεινές, αλλά δεν ικανοποιούν τους γευστικούς σας κάλυκες; Ξεχάστε τα όλα αυτά! Η μακροβιοτική χαρακτηρίζεται από ποιότητα και ποικιλία και, με εφαρμογή των σωστών συνδυασμών της, μπορείτε όχι μόνο να βελτιώσετε τη γεύση της τροφής που τρώτε, αλλά και να κάνετε ένα "μακροπρόθεσμο" μεγάλο δώρο στο σώμα σας και την ψυχή σας.

20,19 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μήπως νομίζετε ότι η μακροβιοτική διατροφή είναι "αξιόλογη" αλλά άνοστη; ή ότι οι τροφές της μπορεί να είναι υγιεινές, αλλά δεν ικανοποιούν τους γευστικούς σας κάλυκες; Ξεχάστε τα όλα αυτά! Η μακροβιοτική χαρακτηρίζεται από ποιότητα και ποικιλία και, με εφαρμογή των σωστών συνδυασμών της, μπορείτε όχι μόνο να βελτιώσετε τη γεύση της τροφής που τρώτε, αλλά και να κάνετε ένα "μακροπρόθεσμο" μεγάλο δώρο στο σώμα σας και την ψυχή σας. Σε αυτό το βιβλίο θα ανακαλύψετε: - πώς να σχεδιάσετε μια μακροβιοτική διατροφή που να σας ταιριάζει - τα σημαντικά οφέλη που μπορεί να προσφέρει η μακροβιοτική στην υγεία σας - όλες τις τροφές που συνθέτουν τη μακροβιοτική κουζίνα - πώς να μαγειρεύετε γεύματα που θα σας θρέφουν και θα σας στηρίζουν - πόσο εύκολο είναι το να ετοιμάζετε υπέροχα γεύματα που θα σας κάνουν καλό.
Subtitle: 
Αλλάξτε τη διατροφή σας και τροφοδοτήστε το μυαλό σας, το σώμα σας και το πνεύμα σας
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-8273-38-2
Book pages: 
160
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σάιμον Μπράουν άρχισε να ασχολείται με τη μελέτη της ανατολικής ιατρικής το 1981. Σήμερα είναι αναγνωρισμένος θεραπευτής σιάτσου και σύμβουλος μακροβιοτικής. Παράλληλα, ασχολήθηκε με τις θεραπευτικές τέχνες και το Φενγκ Σούι. Επί 7 χρόνια υπήρξε Διευθυντής του Ιδρύματος Community Health Foundation στο Λονδίνο, στο οποίο διδάσκονται οι ανατολικές θεραπείες. Έκτοτε, ασχολήθηκε επαγγελματικά με το Φενγκ Σούι παρέχοντας συμβουλές στον ιδιωτικό τομέα και δίνοντας διαλέξεις σε Αμερική και Ευρώπη. Στην πελατεία του συμπεριλαμβάνονται διασημότητες όπως ο Μπόι Τζορτζ και μεγάλες εταιρίες όπως η αλυσίδα "The Body Shop" και η αεροπορική εταιρία "British Airlines".

Subtitle: 
Αλλάξτε τη διατροφή σας και τροφοδοτήστε το μυαλό σας, το σώμα σας και το πνεύμα σας
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-8273-38-2
Book pages: 
160
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο