Product

Σύντομο ημερολόγιο Αυγούστου

Product

Σύντομο κοινωνικοπολιτικό λεξικό

Σύντομο και εύχρηστο ταμείο της Αγίας Γραφής

Κωδικός:
116454
Manufacturer: 
Description: 

Στον ελληνικό χώρο υπάρχει μέχρι σήμερα μεγάλη έλλειψη ενός βοηθήματος στη γρήγορη αναζήτηση και ανεύρεση εδαφίων της Αγίας Γραφής (Παλαιάς και Καινής Διαθήκης), ιδίως μάλιστα στη Νέα Μετάφραση του Βάμβα στη Δημοτική.
Τούτο το έργο έρχεται να αναπληρώσει αυτό το μεγάλο κενό. Το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου είναι και ευχάριστο και σύντομο. Μάλιστα δε, σε ορισμένα ονόματα και λέξεις, - κυρίως της Παλαιάς, αλλά και της Καινής Διαθήκης - , δίνεται ταυτόχρονα και η σημασία τους, έτσι ώστε τούτο το βιβλίο να αποτελεί, για ορισμένες περιπτώσεις, και ένα είδος Λεξικού.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στον ελληνικό χώρο υπάρχει μέχρι σήμερα μεγάλη έλλειψη ενός βοηθήματος στη γρήγορη αναζήτηση και ανεύρεση εδαφίων της Αγίας Γραφής (Παλαιάς και Καινής Διαθήκης), ιδίως μάλιστα στη Νέα Μετάφραση του Βάμβα στη Δημοτική. Τούτο το έργο έρχεται να αναπληρώσει αυτό το μεγάλο κενό. Το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου είναι και ευχάριστο και σύντομο. Μάλιστα δε, σε ορισμένα ονόματα και λέξεις, - κυρίως της Παλαιάς, αλλά και της Καινής Διαθήκης - , δίνεται ταυτόχρονα και η σημασία τους, έτσι ώστε τούτο το βιβλίο να αποτελεί, για ορισμένες περιπτώσεις, και ένα είδος Λεξικού. Θεωρείται έργο χρήσιμο, και γι' αυτό απαραίτητο για κάθε μελετητή της Αγίας Γραφής.
Subtitle: 
Στη δημοτική
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-7241-73-8
Book pages: 
304
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Στη δημοτική
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-7241-73-8
Book pages: 
304
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο