Product

Σώματος πολιορκία

Product

Σώος και αβλαβής από την οικογένεια

Σώος και αβλαβής από τα ναρκωτικά

Κωδικός:
85106
Manufacturer: 
Description: 

Τα βιβλία "Σώος και αβλαβής" είναι μια καινούρια σειρά οδηγών που αφορούν την εφηβεία και τα προβλήματά της.
Σχεδιάστηκαν με σκοπό να σου μάθουν την αλήθεια για τις πιέσεις που δέχεσαι στην καθημερινή σου ζωή και να σε βοηθήσουν μέσα από νέες και συχνά αντισυμβατικές μεθόδους να κατανοήσεις τις ευθύνες σου, να αντεπεξέλθεις στις δυσκολίες και να απελευθερωθείς από χειραγωγήσεις και ψεύτικα πρότυπα.

5,96 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα βιβλία "Σώος και αβλαβής" είναι μια καινούρια σειρά οδηγών που αφορούν την εφηβεία και τα προβλήματά της. Σχεδιάστηκαν με σκοπό να σου μάθουν την αλήθεια για τις πιέσεις που δέχεσαι στην καθημερινή σου ζωή και να σε βοηθήσουν μέσα από νέες και συχνά αντισυμβατικές μεθόδους να κατανοήσεις τις ευθύνες σου, να αντεπεξέλθεις στις δυσκολίες και να απελευθερωθείς από χειραγωγήσεις και ψεύτικα πρότυπα. Για να σκέφτεσαι ελέυθερα και να δρας ελεύθερα πρέπει πρώτα να γνωρίζεις. Γιατί το κλειδί της ελευθερίας είναι η γνώση. Τα βιβλία αυτά σου μαθαίνουν πως να χειρίζεσαι υπεύθυνα τη ζωή σου. Η ζωή είναι από μόνη της ένα υπέροχο δώρο, γεμάτη από μικρά και μεγάλα θαύματα. Αξίζει να τη ζήσεις. Αν αυτό το λησμονήσεις, ίσως δραπετεύσει. Και η δραπέτευση μιας ζωής είναι η αμαρτία.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-04-2267-2
Book pages: 
103
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μαίρη Μεταξά-Παξινού είναι φιλόλογος, συγγραφέας, ερευνήτρια αστρολογίας και εικαστικός. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αιθιοπία. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο L.T.C. Sussex της Αγγλίας, Φιλοσοφία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών όπου παρακολούθησε και μαθήματα Θεατρολογίας, και Γραφικές Τέχνες στη Σχολή ΑΚΤΟ. Δίδαξε δέκα χρόνια στην ιδιωτική και δημόσια εκπαίδευση. Έγραψε και παρουσίασε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό θέματα της Mυθολογίας μέσα από το Θέατρο και την Κίνηση.
Το διήγημά της "Αριάδνη" βραβεύτηκε με το βραβείο Καίτης Σταθοπούλου το 1998 και παρουσιάστηκε από την ίδια στο δεύτερο πρόγραμμα του ραδιοφώνου, με μουσική του Δημήτρη Αλιμήση.
Το Λιμπρέττο Τρινολίνο και Βαλταμόρα βραβεύτηκε από την Λογοτεχνική Συντροφιά το 2001.
Παρουσιάστηκε θεατρικά στις 30.7.2012 στην Κεφαλλονιά, σε σκηνοθεσία Σοφίας Δελαπόρτα, σκηνογραφία Κλειώ Μπομπότη και μουσική Δάφνης Αλεξανδρή.
Με την ιδιότητα του εικαστικού υπογράφει με το όνομα Μαίρη Μεταξά.
Έργα της έχουν εκτεθεί σε επτά ατομικές και σε πέντε ομαδικές εκθέσεις.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-04-2267-2
Book pages: 
103
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο