Product

Τέσσερις νομπελίστες ποιητές

Product

Τέσσερις όψεις του μοντερνισμού

Τέσσερις ξανθιές

Κωδικός:
72354
Description: 

Με το πρώτο της βιβλίο, Sex and the City, η Κάντας Μπάσνελ εκτοξεύτηκε στα ύψη της διεθνούς αναγνώρισης, προσφέροντας δροσερά, τολμηρά πορτρέτα ρομαντικών ιστοριών, παράνομων σχέσεων και προδοσίας στην ελίτ του Μανχάταν.
Με το καινούριο της βιβλίο, Τέσσερις Ξανθιές, επιστρέφει στις κρεβατοκάμαρες των πλουσίων και διάσημων της Νέας Υόρκης αιχμαλωτίζοντας ξανά την ατμόσφαιρα, και όχι μόνο, της εποχής μας όπως κανένας άλλος συγγραφέας.

17,96 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με το πρώτο της βιβλίο, Sex and the City, η Κάντας Μπάσνελ εκτοξεύτηκε στα ύψη της διεθνούς αναγνώρισης, προσφέροντας δροσερά, τολμηρά πορτρέτα ρομαντικών ιστοριών, παράνομων σχέσεων και προδοσίας στην ελίτ του Μανχάταν. Με το καινούριο της βιβλίο, Τέσσερις Ξανθιές, επιστρέφει στις κρεβατοκάμαρες των πλουσίων και διάσημων της Νέας Υόρκης αιχμαλωτίζοντας ξανά την ατμόσφαιρα, και όχι μόνο, της εποχής μας όπως κανένας άλλος συγγραφέας. Γεμάτο με το χαρακτηριστικό χιούμορ της Μπάσνελ και τη διορατικότητά της, το Τέσσερις Ξανθιές είναι σκανδαλώδες και κουτσομπολίστικο και δεν αφήνει τον αναγνώστη να πάρει ανάσα. Αντικρίζει κατάματα τις δοκιμασίες του έρωτα και της φήμης, των χρημάτων και της δόξας, και είναι δυνατό και τονωτικό σαν να πίνεις μαρτίνι στο Ριτζ.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-14-0587-9
Book pages: 
428
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Κάντας Μπάσνελ γεννήθηκε το 1958 στο Γκλάστονμπερυ του Κοννέκτικατ. Σε ηλικία 19 ετών μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά. Είναι η συγγραφέας του "Sex and the City", στο οποίο βασίστηκε η ομώνυμη τηλεοπτική σειρά.
Γράφει για το The New York Observer και συνεργάζεται με το Vogue.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-14-0587-9
Book pages: 
428
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο