Product

Τέχνη και αρχιτεκτονική: Βενετία

Product

Τέχνη και ασυνείδητο

Τέχνη και αρχιτεκτονική: Λούβρο

Κωδικός:
133884
Αuthor: 
Description: 

Από την Αφροδίτη της Μήλου της αρχαιότητας στη διάσημη Μόνα Λίζα και τον Πιερότο του Watteau... Κανένα άλλο μουσείο στον κόσμο δεν κατέχει τέτοια εκπληκτική ποικιλία έργων τέχνης από διαφορετικές εποχές και χώρες.

Εκτός από λεπτομερείς περιγραφές όλων των σημαντικών έργων τέχνης, αυτός ο οδηγός προσφέρει επίσης έγκυρες πληροφορίες για την ιστορία και την αρχιτεκτονική του Λούβρου.

Είναι εύχρηστος και κατατοπιστικός, με περισσότερες από εξακόσιες έγχρωμες φωτογραφίες, εικονογραφημένους χάρτες και κατόψεις.

18,16 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Από την Αφροδίτη της Μήλου της αρχαιότητας στη διάσημη Μόνα Λίζα και τον Πιερότο του Watteau... Κανένα άλλο μουσείο στον κόσμο δεν κατέχει τέτοια εκπληκτική ποικιλία έργων τέχνης από διαφορετικές εποχές και χώρες. Εκτός από λεπτομερείς περιγραφές όλων των σημαντικών έργων τέχνης, αυτός ο οδηγός προσφέρει επίσης έγκυρες πληροφορίες για την ιστορία και την αρχιτεκτονική του Λούβρου. Είναι εύχρηστος και κατατοπιστικός, με περισσότερες από εξακόσιες έγχρωμες φωτογραφίες, εικονογραφημένους χάρτες και κατόψεις.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
3-8331-4556-0
Book pages: 
626
Book Dimensions: 
17χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

H Gabriele Bartz σπούδασε ιστορία της τέχνης στο Βερολίνο όπου κατοικεί και εργάζεται ως συγγραφέας.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
3-8331-4556-0
Book pages: 
626
Book Dimensions: 
17χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο