Product

Ταξίδι με το κείμενο

Product

Ταξίδι με το τρένο

Ταξίδι με το λέοντα

Κωδικός:
128384
Manufacturer: 
Description: 

Μέσα από τις σελίδες του νέου του βιβλίου, το πρώτο ουσιαστικά βιβλίο του σε σειρά συγγραφής, ο Κυριάκος Μαρκίδης ξεκινά την αναζήτηση του για τη φύση της πραγματικότητας, της νόησης, του εαυτού και της υπέρτατης θεότητας, διερευνώντας θείες πηγές σοφίας σε ένα ταξίδι που τον πηγαίνει από το Μέιν στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο, στη Κύπρο, και από εκεί στα παλιά μοναστήρια του Αγίου Όρους.

Με τις άψογα τεκμηριωμένες έρευνες και εμπειρίες του, ο Μαρκίδης ανακαλύπτει και πάλι την πνευματική καρδιά του Χριστιανισμού.

15,59 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μέσα από τις σελίδες του νέου του βιβλίου, το πρώτο ουσιαστικά βιβλίο του σε σειρά συγγραφής, ο Κυριάκος Μαρκίδης ξεκινά την αναζήτηση του για τη φύση της πραγματικότητας, της νόησης, του εαυτού και της υπέρτατης θεότητας, διερευνώντας θείες πηγές σοφίας σε ένα ταξίδι που τον πηγαίνει από το Μέιν στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο, στη Κύπρο, και από εκεί στα παλιά μοναστήρια του Αγίου Όρους. Με τις άψογα τεκμηριωμένες έρευνες και εμπειρίες του, ο Μαρκίδης ανακαλύπτει και πάλι την πνευματική καρδιά του Χριστιανισμού. «...Ένα παλιό ρητό λέει: "Αν θέλεις να κρύψεις ένα θησαυρό, βάλε τον μπροστά στα μάτια όλων". Ο Μαρκίδης, μας αποκαλύπτει ένα θησαυρό που βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας αλλά τον έχουμε παραβλέψει εδώ και πάρα πολύ καιρό - ένα σώμα πνευματικών διδασκαλιών που στηρίζονται στο Χριστιανισμό. Για εκείνους που πιστεύουν ότι η μυστικιστική πνευματικότητα υπάρχει μόνο στην Ανατολή, αυτό το βιβλίο θα είναι μια υπέροχη αποκάλυψη» (Λάρρυ Ντόσεϊ M.D, συγγραφέας του βιβλίου Ανακαλύπτοντας την Ιατρική)
Subtitle: 
Αναζητώντας τον μυστικιστικό χριστιανισμό
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-364-351-3
Book pages: 
431
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κυριάκος Κ. Μαρκίδης γεννήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου. Είναι καθηγητής Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μέιν και ζει στο Στιλγουότερ του Μέιν με τη γυναίκα του την Έμιλυ από την Αμμόχωστο. Έχουν δύο παιδιά, τη Βάσια και τον Κωνσταντίνο. Ο καθηγητής Μαρκίδης έχει γράψει πολλά βιβλία σχετικά με τη χριστιανική πνευματικότητα.

Subtitle: 
Αναζητώντας τον μυστικιστικό χριστιανισμό
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-364-351-3
Book pages: 
431
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο