Product

Ταξίδι στον κόσμο των φανταστικών πλασμάτων

Product

Ταξίδι στον Πόντο και στην Αρμενία το 1870

Ταξίδι στον πλανήτη Γη

Κωδικός:
130936
Description: 

Ο Σιντ, ένα δωδεκάχρονο αγόρι, ζει σ' έναν πλανήτη όπου όλα κυλούν ήρεμα και γαλήνια. Κάποια στιγμή αρχίζει να ταξιδεύει μέσα από την οθόνη του υπολογιστή του σ' έναν άγνωστο πλανήτη. Είναι ο πλανήτης ΓΗ! Ο υπολογιστής παίζει ένα ολέθριο παιχνίδι· το παιχνίδι του πολέμου! Το αγόρι αντικρίζει σκηνές που τον αφήνουν άφωνο. Ανακαλύπτει τι σημαίνει "πόλεμος" και "ειρήνη"!

9,04 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Σιντ, ένα δωδεκάχρονο αγόρι, ζει σ' έναν πλανήτη όπου όλα κυλούν ήρεμα και γαλήνια. Κάποια στιγμή αρχίζει να ταξιδεύει μέσα από την οθόνη του υπολογιστή του σ' έναν άγνωστο πλανήτη. Είναι ο πλανήτης ΓΗ! Ο υπολογιστής παίζει ένα ολέθριο παιχνίδι· το παιχνίδι του πολέμου! Το αγόρι αντικρίζει σκηνές που τον αφήνουν άφωνο. Ανακαλύπτει τι σημαίνει "πόλεμος" και "ειρήνη"! Ο πόλεμος δεν τελειώνει ποτέ και η ειρήνη απλώς ξαποσταίνει σ' αυτόν τον παράξενο πλανήτη της Γης. Μόνο όταν βασιλεύει, όλα λάμπουν από ομορφιά... Τα δέντρα ανθίζουν, τα πουλιά κελαηδούν, τα παιδιά χαμογελούν και οι άνθρωποι δοξάζουν τη λευτεριά τους μέσω της τέχνης. Μα ο πόλεμος παραμονεύει· τη στιγμή που θα προβάλλει ξανά, εμφανίζεται με πολλές μορφές, ντύνεται με διαφορετικές λέξεις... Ο Σιντ αρνείται να συνεχίσει το παιχνίδι. Διατάζει τον υπολογιστή να σταματήσει, αλλά εκείνος μοιάζει μεθυσμένος, τρελός, δεν υπακούει...
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-468-006-4
Book pages: 
89
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ευδοκία Λαλουδάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα με την οικογένειά της -το σύζυγο και τους δύο γιους της- στον Τυρό Αρκαδίας, όπου και εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-468-006-4
Book pages: 
89
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο