Product

Ταξίδι στο άπειρο

Product

Ταξίδι στο βασίλειο της Φαντασίας

Ταξίδι στο Βαλπαράιζο

Κωδικός:
69664
Αuthor: 
Description: 

Τι είναι τελικά το Βαλπαράιζο; Το πολυπόθητο εξωτικό λιμάνι της φυγής μας, μια μυθική Γη της Επαγγελίας, ή μήπως είναι αυτό που βρίσκουμε όταν επιστρέφουμε, το στέρεο έδαφος κάτω από τα πόδια κάθε ονειροπόλου ταξιδευτή;

16,62 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τι είναι τελικά το Βαλπαράιζο; Το πολυπόθητο εξωτικό λιμάνι της φυγής μας, μια μυθική Γη της Επαγγελίας, ή μήπως είναι αυτό που βρίσκουμε όταν επιστρέφουμε, το στέρεο έδαφος κάτω από τα πόδια κάθε ονειροπόλου ταξιδευτή; Ο Μπρένταν Μπρόγκαν είναι ένας σύγχρονος Οδυσσέας. Ύστερα από δέκα χρόνια περιπλάνησης και ενώ όλοι τον θεωρούν νεκρό, επιστρέφει στη γενέτειρά του Ιρλανδία για να φτιάξει το δικό του Δούρειο Ίππο, με σκοπό να εκδικηθεί το θάνατο του πατέρα του και να προστατέψει το γιο του. Φύλακας-άγγελός του σ' αυτό το ταξίδι γίνεται ο ετεροθαλής αδερφός του, Κόρμακ, που με το θάνατό του δίνει στον Μπρένταν την ευκαιρία για ένα καινούριο ξεκίνημα και τη δύναμη να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του παρελθόντος. Ένα γρήγορο λογοτεχνικό θρίλερ με σφιχτή πλοκή, από ένα μάστορα του παραμυθιού. Το "Ταξίδι στο Βαλπαράιζο" είναι μια δεξιοτεχνική βυθομέτρηση μιας Ιρλανδίας που αλλάζει ραγδαία, μια εξερεύνηση στη σχέση πατέρα-γιου και το βίαιο πορτρέτο ενός άντρα που αγωνίζεται να δραπετεύσει, παγιδευμένος ανάμεσα σε δύο κόσμους.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-296-076-0
Book pages: 
432
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Dermot Bolger γεννήθηκε στο Φίνγκλας του Βόρειου Δουβλίνου το 1959 και είναι ένας από τους σημαντικότερους λογοτέχνες της Ιρλανδίας. Πρώην εργάτης και βιβλιοθηκάριος, ίδρυσε το Raven Arts Press ενώ βρισκόταν ακόμα στην εφηβεία. Ζει και εργάζεται στο Δουβλίνο.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-296-076-0
Book pages: 
432
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο