Product

Ταξιδεύοντας στην αρχαία Ελλάδα

Product

Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα

Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα

Κωδικός:
110429
Αuthor: 
Description: 

Ένα βιβλίο-ταξίδι στην Ελλάδα, με οδηγό τη μοναδική αίσθηση φιλοξενίας που προσφέρουν τα πιο εκλεκτά καταλύματα της χώρας στους απαιτητικούς ταξιδιώτες. Η Jacoline Vinke περιηγήθηκε στην ηπειρωτική και στη νησιωτική Ελλάδα και έγραψε για 80 ξενοδοχεία και ξενώνες, για 80 ξεχωριστά μέρη που μπορεί να μείνει κανείς, το καθένα με την ιστορία του. Ο Andre Bakker φωτογράφησε τα μέρη αυτά και αιχμαλώτισε με το φακό του τα στοιχεία που τα κάνουν τόσο ξεχωριστά και που τα μεταμορφώνουν από καταλύματα σε προορισμούς!

32,10 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα βιβλίο-ταξίδι στην Ελλάδα, με οδηγό τη μοναδική αίσθηση φιλοξενίας που προσφέρουν τα πιο εκλεκτά καταλύματα της χώρας στους απαιτητικούς ταξιδιώτες. Η Jacoline Vinke περιηγήθηκε στην ηπειρωτική και στη νησιωτική Ελλάδα και έγραψε για 80 ξενοδοχεία και ξενώνες, για 80 ξεχωριστά μέρη που μπορεί να μείνει κανείς, το καθένα με την ιστορία του. Ο Andre Bakker φωτογράφησε τα μέρη αυτά και αιχμαλώτισε με το φακό του τα στοιχεία που τα κάνουν τόσο ξεχωριστά και που τα μεταμορφώνουν από καταλύματα σε προορισμούς! Το βιβλίο αυτό θα κερδίσει το ενδιαφέρον αυτών που θέλουν ν' ανακαλύψουν το καλύτερο που έχει να προσφέρει η Ελλάδα, μακριά από το μαζικό τουρισμό, αλλά και εκείνων που εκτιμούν την ομορφιά και αναζητούν την αισθητική τελειότητα.
Subtitle: 
80 ξενοδοχεία και ξενώνες με χαρακτήρα
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8189-79-9
Book pages: 
383
Book Dimensions: 
27χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

H Jacoline Vinke γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ολλανδία. Σπούδασε οικονομικά στο Λονδίνο και, αφού δούλεψε στο Παρίσι για τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) και τον ΟΗΕ, μετακόμισε στην Αθήνα με το σύζυγό της, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, και τα δυο τους παιδιά. Μετά από αρκετά χρόνια, εξακολουθεί να πιστεύει ότι ήταν η σωστή απόφαση. Μαζί ήρθαν και πολλές αλλαγές -μικρές και μεγάλες- όπως η μεταμόρφωσή της από στέλεχος διεθνών οργανισμών σε συγγραφέα ταξιδιωτικών βιβλίων. Το βιβλίο "Μοναδικά μικρά ξενοδοχεία στην Ελλάδα" (εκδ. "Explorer", 2003) ήταν το αποτέλεσμα δύο ετών εξερεύνησης στις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας. Κατά κάποιο τρόπο, αποτέλεσε ένα φόρο τιμής στη δεύτερη πατρίδα της. Η έρευνά της στον ταξιδιωτικό τομέα συνεχίστηκε με τα βιβλία "Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα: 80 ξενοδοχεία και ξενώνες με χαρακτήρα" (εκδ. "Road", 2006) και "Μοναδικά μικρά ξενοδοχεία στην Ελλάδα" (εκδ. "Παπασωτηρίου", Ιούνιος-Αύγουστος 2013), και τα τρία στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Subtitle: 
80 ξενοδοχεία και ξενώνες με χαρακτήρα
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8189-79-9
Book pages: 
383
Book Dimensions: 
27χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο