Product

Τατιάνα, η φίλη μου η ηθοποιός

Product

Τατόι

Τατόγιο

Κωδικός:
119827
Manufacturer: 
Description: 

Η ζωή είναι σαν να παίζεις σε μια θεατρική παράσταση μέσα σ' ένα μεγάλο κήπο που είναι η γη.
Υπάρχουν διάφοροι ρόλοι που μπορούμε να παίξουμε, όπως του δράστη (ηθοποιός, σκηνοθέτης κ.λπ.), του παρατηρητή (θεατής) και άλλοι.
Όταν είμαστε στο παρόν, θα μπορέσουμε να επιλέξουμε ποιο ρόλο θα παίξουμε για να είμαστε και εμείς ευτυχισμένοι και οι άλλοι.

18,17 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η ζωή είναι σαν να παίζεις σε μια θεατρική παράσταση μέσα σ' ένα μεγάλο κήπο που είναι η γη. Υπάρχουν διάφοροι ρόλοι που μπορούμε να παίξουμε, όπως του δράστη (ηθοποιός, σκηνοθέτης κ.λπ.), του παρατηρητή (θεατής) και άλλοι. Όταν είμαστε στο παρόν, θα μπορέσουμε να επιλέξουμε ποιο ρόλο θα παίξουμε για να είμαστε και εμείς ευτυχισμένοι και οι άλλοι. Το πιο χρήσιμο είναι να γνωρίζουμε ότι παίζουμε ρόλους σε μια παράσταση (κατανοώντας ότι η αξία είναι στην παράσταση και όχι τόσο στους ρόλους), προσπαθώντας να μην καταστρέφουμε τον μεγάλο κήπο· αντιθέτως να τον συντηρούμε και να τον ομορφαίνουμε.
Subtitle: 
Κήπος και φιλοσοφία
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8455-36-7
Book pages: 
106
Book Dimensions: 
19χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Άγγελος Ζίας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958. Στο σπίτι όπου μεγάλωσε υπήρχε κήπος. Με μεγάλη χαρά αφιέρωνε χρόνο για τη φροντίδα του. Παράλληλα, ξεκίνησε να μελετά φιλοσοφία, με στόχο να εναρμονίσει τη γνώση με την καθημερινή πρακτική. Έτσι σήμερα, μεταφέροντας τα νοήματα της φιλοσοφίας στον κήπο, δημιουργεί χώρους πράσινου, με σκοπό να κάνει ευτυχισμένους τους ανθρώπους που θα μείνουν εκεί.
Έχει εκδώσει το βιβλίο "Τατόγιο: κήπος και φιλοσοφία" στην Ελλάδα και στη Ρουμανία. Αρθρογραφεί σε περιοδικά και εφημερίδες (Pass to Port, κ.ά.).

Subtitle: 
Κήπος και φιλοσοφία
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8455-36-7
Book pages: 
106
Book Dimensions: 
19χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο