Product

Ταχεία ερμηνεία ηλεκτροκαρδιογραφήματος

Product

Ταχεία ερμηνεία του ΗΚΓ

Ταχεία ερμηνεία της ακτινογραφίας της κοιλίας

Κωδικός:
127365
Αuthor: 
Description: 

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας αποτελεί έναν πολύ χρήσιμο, έξυπνα δομημένο και περιεκτικό για την έκτασή του, οδηγό στην προσπάθεια διαγνωστικής ερμηνείας της απλής ακτινογραφίας κοιλίας.

Η απλή ακτινογραφία κοιλίας αποτελεί και σήμερα σε πολλές περιπτώσεις, παρά την εισαγωγή νεότερων και απεικονιστικών μεθόδων, ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στην απεικονιστική διαγνωστική μας φαρέτρα, στην εκτίμηση ασθενών με πιθανολογούμενη κοιλιακή νόσο.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας αποτελεί έναν πολύ χρήσιμο, έξυπνα δομημένο και περιεκτικό για την έκτασή του, οδηγό στην προσπάθεια διαγνωστικής ερμηνείας της απλής ακτινογραφίας κοιλίας. Η απλή ακτινογραφία κοιλίας αποτελεί και σήμερα σε πολλές περιπτώσεις, παρά την εισαγωγή νεότερων και απεικονιστικών μεθόδων, ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στην απεικονιστική διαγνωστική μας φαρέτρα, στην εκτίμηση ασθενών με πιθανολογούμενη κοιλιακή νόσο. Η μελέτη του θα βοηθήσει στην ερμηνεία της απλής ακτινογραφίας κοιλίας όσον αφορά τα συμπαγή όργανα, την ανίχνευση πιθανής παθολογικής ενδοκοιλιακής συλλογής αέρα ή ασκίτη και την αναγνώριση ενδο-κοιλιακών αποτιτανώσεων, θα μας αναλύσει την χρησιμότητά της στην περίπτωση τραυματισμού ή οξείας κοιλίας. Τέλος, θα μας βοηθήσει να ξεχωρίσουμε ξένα σώματα, τεχνουργήματα (artifacts) και πώς να μην πέφτουμε σε διαγνωστικές παγίδες. Ο παραπάνω οδηγός είναι πολύ χρήσιμος για φοιτητές ιατρικής, ειδικευόμενους, ακτινοδιαγνώστες, καθώς και γιατρούς άλλων ειδικοτήτων όπως χειρουργούς, γαστρεντερολόγους, ουρολόγους, εντατικολόγους κ.λπ. [...] (από τον πρόλογο της ελληνικής έκδοσης)
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-399-650-5
Book pages: 
195
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-399-650-5
Book pages: 
195
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο