Product

Τα άτακτα ποντικάκια

Product

Τα ατίθασα ζώα

Τα άταχτα πλοκάμια

Κωδικός:
128999
Manufacturer: 
Description: 

Ο Λουκάς, το χταπόδι, και ο Πέτρος, το καλαμάρι, είχαν πλοκάμια πολύ ανυπάκουα. Το 'σκαγαν διαρκώς κι έκαναν πολλές αταξίες, φασαρίες και ζημιές... Ο Λουκάς και ο Πέτρος γινόντουσαν ρεζίλι και όλος ο κόσμος του βυθού ήταν αναστατωμένος και τα 'βαζε μαζί τους. Έπρεπε να βρεθεί λύση, και αυτή την έδωσε το φεγγάρι...
Μια χιουμοριστική, υπερρεαλιστική ιστορία για τη σχέση με το σώμα μας που μόνο από μας τους ίδιους μπορεί να γίνει αρμονική.

10,56 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Λουκάς, το χταπόδι, και ο Πέτρος, το καλαμάρι, είχαν πλοκάμια πολύ ανυπάκουα. Το 'σκαγαν διαρκώς κι έκαναν πολλές αταξίες, φασαρίες και ζημιές... Ο Λουκάς και ο Πέτρος γινόντουσαν ρεζίλι και όλος ο κόσμος του βυθού ήταν αναστατωμένος και τα 'βαζε μαζί τους. Έπρεπε να βρεθεί λύση, και αυτή την έδωσε το φεγγάρι... Μια χιουμοριστική, υπερρεαλιστική ιστορία για τη σχέση με το σώμα μας που μόνο από μας τους ίδιους μπορεί να γίνει αρμονική. Η θαυμάσια εικονογράφηση δημιουργεί μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα του υποθαλάσσιου κόσμου, όπου με χιούμορ αναδεικνύει τα υπερρεαλιστικά στοιχεία της ιστορίας, προσθέτοντας και άλλα, μέσα σ' ένα εκθαμβωτικό χρωματικό παιχνίδι.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-7906-73-Χ
Book pages: 
32
Book Dimensions: 
27χ28
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Λίλα Πατρόκλου είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Έχει δημιουργήσει και συντονίζει τέσσερις Παιδικές Λέσχες Ανάγνωσης, καθώς και μια Εφηβική και μια Ενηλίκων, πάντα με αντικείμενο την παιδική και νεανική λογοτεχνία.
Συμμετέχει στο πρόγραμμα "Χώροι πολιτισμού και πρόσβαση" και συνεργάζεται με μουσεία για την καλύτερη εξυπηρέτηση επισκεπτών με αναπηρία. Πραγματοποιεί σεμινάρια σε νηπιαγωγούς και δασκάλους με θέμα "Η εξοικείωση των παιδιών με την εικόνα και την ιδέα της αναπηρίας" και παράλληλα, επισκέπτεται δημοτικά σχολεία με σκοπό την προετοιμασία των μαθητών για την ένταξη παιδιών με αναπηρία στην τάξη.
Ως συγγραφέας, προσπαθεί να μυήσει τα παιδιά στον κόσμο της λογοτεχνίας.
Σε συνεργασία με φορείς πολιτισμού συμμετέχει στα ετήσια εκπαιδευτικά προγράμματα "Ο Σπόρος", "Τα Αυτόχθονα Ελληνικά Ζώα", "Ψάρια και Ψάρεμα", καθώς και στο πρόγραμμα "Βιβλία σε Ρόδες".

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-7906-73-Χ
Book pages: 
32
Book Dimensions: 
27χ28
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο