Product

Τα ανάλεκτα του Κομφούκιου

Product

Τα αναπτυξιακά προβλήματα του βρέφους και του νηπίου

Τα ανάλεκτα του κυρίου Schott

Κωδικός:
115004
Manufacturer: 
Description: 

"Τα Ανάλεκτα του κυρίου Schott" είναι μια συλλογή από πληροφορίες χρήσιμες και μάταιες. Σκοπός τους είναι να συγκεντώσουν, ατάκτως ερριμένους, τους πλίνθους και κεράμους των καθημερινών μας συνομιλιών, τα "μικρά τίποτα" της καθημερινότητας. "Τα Ανάλεκτα του κυρίου Schott" δεν διεκδικούν καμία αυθεντία, ή διεξοδικότητα ούτε καν κάποια πρακτική χρησιμότητα. Υπερασπίζονται, ωστόσο, την ουσιαστικότητα, την αναγκαιότητά τους αν θέλετε.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Τα Ανάλεκτα του κυρίου Schott" είναι μια συλλογή από πληροφορίες χρήσιμες και μάταιες. Σκοπός τους είναι να συγκεντώσουν, ατάκτως ερριμένους, τους πλίνθους και κεράμους των καθημερινών μας συνομιλιών, τα "μικρά τίποτα" της καθημερινότητας. "Τα Ανάλεκτα του κυρίου Schott" δεν διεκδικούν καμία αυθεντία, ή διεξοδικότητα ούτε καν κάποια πρακτική χρησιμότητα. Υπερασπίζονται, ωστόσο, την ουσιαστικότητα, την αναγκαιότητά τους αν θέλετε. Είναι ίσως δυνατό να ζήσει κανείς χωρίς "Τα Ανάλεκτα του κυρίου Schoot": όμως ένα τέτοιο εγχείρημα φαίνεται και παράδοξο και παράτολμο.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-7560-44-2
Book pages: 
160
Book Dimensions: 
19χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Μπεν Σκοτ γεννήθηκε στο Βόρειο Λονδίνο το 1974. Μετά την αποφοίτησή του από το γυμνάσιο University College School του Χάμπστεντ, σπούδασε κοινωνικές και πολιτικές επιστήμες στα Κολέγια Gonville και Caius του Πανεπιστημίου του Καίμπριτζ, ενώ άρχισε να ασχολείται με τη φωτογραφία. Είναι επαγγελματίας φωτογράφος καθώς και συγγραφέας των επιτυχημένων σειρών "Schott's Miscellanies" και "Schott's Almanac".

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-7560-44-2
Book pages: 
160
Book Dimensions: 
19χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο