Product

Τα βαλτικά κράτη και η νέα ευρωπαϊκή τάξη

Product

Τα βαπόρια της σκουριάς και του έρωτα

Τα βαμπίρ και ο βαμπιρισμός

Κωδικός:
80465
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το βιβλίο του Dudley Wright, που περίμενε ξεχασμένο στα ράφια του Λονδρέζικου βιβλιοπωλείου, έκρυβε κάτω από τη σκόνη του, ένα μικρό θησαυρό. Την πρώτη ολοκηρωμένη συλλογή βαμπιρικών ιστοριών, που ήταν κοινές και στις πέντε ηπείρους της υδρογείου.
Δημοσιεύτηκε στα 1914, εποχή που το ενδιαφέρον για τα παραφυσικά φαινόμενα, ιδιαίτερα για τα βαμπίρ, ήταν έντονο.
Με λυρισμό και ευαισθησία, ο συγγραφέας αναζητά τα όρια ανάμεσα στη φαντασία και στην πραγματικότητα, στους αυθεντικούς θρύλους των Βαβυλωνίων, των Ούγγρων, των Βρετανών, των Ελλήνων, των Βουλγάρων, των Σέρβων.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο του Dudley Wright, που περίμενε ξεχασμένο στα ράφια του Λονδρέζικου βιβλιοπωλείου, έκρυβε κάτω από τη σκόνη του, ένα μικρό θησαυρό. Την πρώτη ολοκηρωμένη συλλογή βαμπιρικών ιστοριών, που ήταν κοινές και στις πέντε ηπείρους της υδρογείου. Δημοσιεύτηκε στα 1914, εποχή που το ενδιαφέρον για τα παραφυσικά φαινόμενα, ιδιαίτερα για τα βαμπίρ, ήταν έντονο. Με λυρισμό και ευαισθησία, ο συγγραφέας αναζητά τα όρια ανάμεσα στη φαντασία και στην πραγματικότητα, στους αυθεντικούς θρύλους των Βαβυλωνίων, των Ούγγρων, των Βρετανών, των Ελλήνων, των Βουλγάρων, των Σέρβων. Μελετά τη βαμπιρική πίστη στη λογοτεχνία και ανθολογεί μερικά από τα πιο σπάνια -σχεδόν άγνωστα- ποιήματα που είναι στην πραγματικότητα ύμνοι ή ξόρκια.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-87664-1-9
Book pages: 
220
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Πειραιάς
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-87664-1-9
Book pages: 
220
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Πειραιάς
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο