Product

Τα γαλλικά κρασιά

Product

Τα γαλλικά χωρίς δάσκαλο

Τα γαλλικά στους Αγώνες 2004

Κωδικός:
92605
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το 2004 επισκέπτες από όλες τις ηπείρους θα συρρεύσουν στις ελληνικές πόλεις. Μεταξύ αυτών αρκετοί θα είναι γαλλόφωνοι. Διακόσια εκατομμύρια άνθρωποι σε εξήντα χώρες ανά τον κόσμο μιλούν τη γαλλική γλώσσα.
Γλώσσα των εργασιών τόσο των Ηνωμένων Εθνών όσο και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η γαλλική αποτελεί επίσης την επίσημη γλώσσα των Ολυμπιακών Αγώνων.
Κατά τη διεξαγωγή των Αγώνων λοιπόν, αρκέτες θα είναι οι φορές που θα ακούσετε τη συγκεκριμένη γλώσσα να ομειλείται όχι μόνο από Γάλλους, αλλά από Καναδούς, Βέλγους, Ελβετούς και Αφρκανούς επίσης.

12,38 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το 2004 επισκέπτες από όλες τις ηπείρους θα συρρεύσουν στις ελληνικές πόλεις. Μεταξύ αυτών αρκετοί θα είναι γαλλόφωνοι. Διακόσια εκατομμύρια άνθρωποι σε εξήντα χώρες ανά τον κόσμο μιλούν τη γαλλική γλώσσα. Γλώσσα των εργασιών τόσο των Ηνωμένων Εθνών όσο και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η γαλλική αποτελεί επίσης την επίσημη γλώσσα των Ολυμπιακών Αγώνων. Κατά τη διεξαγωγή των Αγώνων λοιπόν, αρκέτες θα είναι οι φορές που θα ακούσετε τη συγκεκριμένη γλώσσα να ομειλείται όχι μόνο από Γάλλους, αλλά από Καναδούς, Βέλγους, Ελβετούς και Αφρκανούς επίσης. Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Έλληνες μιλούν την γαλλική. Κι εσείς;
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8368-02-2
Book pages: 
69
Book Dimensions: 
16χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8368-02-2
Book pages: 
69
Book Dimensions: 
16χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο