Product

Τα γαλλικά χωρίς κόπο

Product

Τα γατάκια ζαχαροπλάστες

Τα γαστριμαργικά ανάλεκτα του κυρίου Schott

Κωδικός:
126326
Manufacturer: 
Description: 

"Τα γαστριμαργικά ανάλεκτα του κ. Schott" είναι μια συλλογή από αυθεντικές trifles. Σκοπός του βιβλίου είναι να μαζέψει τα ψίχουλα που έχουν αφρόντιστα σκορπιστεί πάνω στο τραπεζομάντιλο των γαστριμαργικών συζητήσεων.
"Τα γαστριμαργικά ανάλεκτα του κ. Schott" δεν εξαντλούν το θέμα τους, δεν διεκδικούν δάφνες αυθεντίας, δεν έχουν πρακτικό στόχο. Σε μια κουζίνα μεγέθους αναλέκτων δεν θα είχε κανείς τη δυνατότητα να προετοιμάσει ένα πλήρες γεύμα a la carte -αντιθέτως, το βιβλίο ελπίζει να ανοίξει την όρεξη με ένα μενού γευσιγνωσίας, άλλως digustation.

16,80 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Τα γαστριμαργικά ανάλεκτα του κ. Schott" είναι μια συλλογή από αυθεντικές trifles. Σκοπός του βιβλίου είναι να μαζέψει τα ψίχουλα που έχουν αφρόντιστα σκορπιστεί πάνω στο τραπεζομάντιλο των γαστριμαργικών συζητήσεων. "Τα γαστριμαργικά ανάλεκτα του κ. Schott" δεν εξαντλούν το θέμα τους, δεν διεκδικούν δάφνες αυθεντίας, δεν έχουν πρακτικό στόχο. Σε μια κουζίνα μεγέθους αναλέκτων δεν θα είχε κανείς τη δυνατότητα να προετοιμάσει ένα πλήρες γεύμα a la carte -αντιθέτως, το βιβλίο ελπίζει να ανοίξει την όρεξη με ένα μενού γευσιγνωσίας, άλλως digustation.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7560-76-0
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
19χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Μπεν Σκοτ γεννήθηκε στο Βόρειο Λονδίνο το 1974. Μετά την αποφοίτησή του από το γυμνάσιο University College School του Χάμπστεντ, σπούδασε κοινωνικές και πολιτικές επιστήμες στα Κολέγια Gonville και Caius του Πανεπιστημίου του Καίμπριτζ, ενώ άρχισε να ασχολείται με τη φωτογραφία. Είναι επαγγελματίας φωτογράφος καθώς και συγγραφέας των επιτυχημένων σειρών "Schott's Miscellanies" και "Schott's Almanac".

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7560-76-0
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
19χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο