Product

Τα "κλειδιά" της επιτυχίας του νέου επαγγελματία εκπαιδευτή

Product

Τα κλειδιά του κώδικα Ντα Βίντσι

Τα κλειδιά του Ενώχ και το κάλεσμα των αιθέρων

Κωδικός:
49888
Description: 

Η ιστορία του περίφημου δρα Τζων Ντη (1527-1608) και του βοηθού του Έντουαρντ Κέλλυ, καθώς και τα μυστηριώδη μηνύματα που έλαβαν από κάποιες ξένες οντότητες. Κλειδιά για άλλους χώρους και για το Κάλεσμα άλλων δυνάμεων. Δοσμένα με τρεις μορφές: στην αρχική τους απόδοση όπως ελήφθησαν, με την ενωχιανή προφορά στα ελληνικά, και σε κανονική μετάφραση του περιεχομένου τους.

40,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η ιστορία του περίφημου δρα Τζων Ντη (1527-1608) και του βοηθού του Έντουαρντ Κέλλυ, καθώς και τα μυστηριώδη μηνύματα που έλαβαν από κάποιες ξένες οντότητες. Κλειδιά για άλλους χώρους και για το Κάλεσμα άλλων δυνάμεων. Δοσμένα με τρεις μορφές: στην αρχική τους απόδοση όπως ελήφθησαν, με την ενωχιανή προφορά στα ελληνικά, και σε κανονική μετάφραση του περιεχομένου τους. Σε ολόκληρο τον ήδη μυστηριώδη, θολερό και δαιδαλώδη χώρο του σοβαρού αποκρυφισμού και της υψηλής μαγείας ίσως δεν υπάρχουν περισσότερο αινιγματικά και πολυσυζητημένα κείμενα από εκείνα που είναι γραμμένα στη λεγόμενη Ενωχιανή Γλώσσα, και τα οποία μας κληροδότησε ο φημισμένος και σχεδόν μυθικός σήμερα δρ Τζων Ντη. Αλλά στον αποκρυφισμό, ακόμη και στα πιο υψηλά του επίπεδα, από την ίδια του τη φύση υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ενός μεγάλου και καθόλου αμελητέου ποσοστού απάτης, πλάνης ή αυταπάτης. Θα ήταν κάτι παραπάνω από αφελείς οι ερευνητές ή οι αναγνώστες εκείνοι που θ’ αποδέχονταν το καθετί που ακούνε ή διαβάζουν, δίχως προηγουμένως να επιχειρήσουν μια εκτεταμένη και σε βάθος διερεύνηση.
Subtitle: 
Το αίνιγμα του δρα Τζων Ντη
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-7971-06-Χ
Book pages: 
114
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γιώργος Μπαλάνος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1944. Μετά τη μέση εκπαίδευση ενδιαφέρθηκε για τη φυσική αλλά δεν συνέχισε τις σπουδές του (του είχε προταθεί υποτροφία του Ιδρύματος Φουλμπράιτ). Σπούδασε για ένα χρόνο ηλεκτρονικά στη Σιβιτανίδειο, αλλά την εγκατέλειψε για να καταταγεί στο στρατό. Στη συνέχεια γράφτηκε στην Πάντειο Σχολή, χωρίς να ολοκληρώσει τις σπουδές του. Διπλωματούχος του πανεπιστημίου του Μichigan, δίδαξε αγγλικά για μερικά χρόνια, πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με τη φωτογραφία και αργότερα με τη συγγραφή και τη μετάφραση. Διετέλεσε αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της διεθνούς οργάνωσης έρευνας Aerial Phenomena Research Organization (APRO). Από τη μεταφραστική του δουλειά κέρδισε το βραβείο Κarell, το 1984, που δίνεται κάθε χρόνο σ' έναν μεταφραστή από ολόκληρο τον κόσμο από τη World Science Fiction Association. Έχει λάβει μέρος σε δεκάδες εκπομπές στην τηλεόραση, ως καλεσμένος αλλά και με δική του εκπομπή. Είναι συγγραφέας βιβλίων έρευνας και επιστημονικής φαντασίας (άνω των 25 τίτλων), και μεταφραστής σχεδόν εκατό βιβλίων έρευνας, μεταφυσικής, επιστημονικής φαντασίας, μυστηρίου κ.λπ. μέχρι στιγμής. Τα τελευταία χρόνια αποφεύγει όσο γίνεται τις δημόσιες ή τις κοινωνικές εμφανίσεις.

Subtitle: 
Το αίνιγμα του δρα Τζων Ντη
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-7971-06-Χ
Book pages: 
114
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο