Product

Τα Κουφονήσια των Κυκλάδων

Product

Τα κρασιά της Ελλάδας

Τα κοχύλια του Ονούφριου

Κωδικός:
96433
Description: 

Οι ήρωες των εννέα αφηγημάτων της συλλογής "Τα κοχύλια του Ονούφριου" ταξιδεύουν στην κοινή τους μοίρα, οδηγημένοι από τα παιχνίδια της ζωής στους προσωπικούς τους σταθμούς. Η συγγραφέας διανύει διαδρομές στο χρόνο, μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου. Η γεύση της νοσταλγίας που συχνά καλύπτει τις ιστορίες της δεν αφορά σε κάποιο εξιδανικευμένο παρελθόν. Πηγάζει από τη ματαιωμένη αναζήτηση των μακρινών αλλά για πάντα δικών μας στιγμών, όταν το καθετί κατείχε το μυστήριο, η παρατήρηση, η βραδύτητα.

7,34 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι ήρωες των εννέα αφηγημάτων της συλλογής "Τα κοχύλια του Ονούφριου" ταξιδεύουν στην κοινή τους μοίρα, οδηγημένοι από τα παιχνίδια της ζωής στους προσωπικούς τους σταθμούς. Η συγγραφέας διανύει διαδρομές στο χρόνο, μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου. Η γεύση της νοσταλγίας που συχνά καλύπτει τις ιστορίες της δεν αφορά σε κάποιο εξιδανικευμένο παρελθόν. Πηγάζει από τη ματαιωμένη αναζήτηση των μακρινών αλλά για πάντα δικών μας στιγμών, όταν το καθετί κατείχε το μυστήριο, η παρατήρηση, η βραδύτητα. Ανατρέχοντας σε εκείνον τον απωλεσθέντα χρόνο, αντλεί υλικό, προκειμένου να συνθέσει τις απόπειρες απάντησης στα θέματα που την απασχολούν. Ανθρώπινες προσωπικές ιστορίες, ο έρωτας, η αίσθηση του πεπερασμένου, ο θάνατος, ο φόβος.
Subtitle: 
Εννέα μικρές ιστορίες
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-380-162-3
Book pages: 
67
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Κία Σακελλαρίδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957. Σπούδασε ιταλική φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, διοίκηση επιχειρήσεων και marketing στο Deree College, και τις γλώσσες αγγλική, ιταλική, γαλλική. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στον τομέα της εταιρικής επικοινωνίας. Κείμενα και ποίησή της δημοσιεύονται στο περιοδικό "Απόπλους". Άρθρα της σχετικά με τη μουσική εμφανίζονται στην ιστοσελίδα classical-radio.gr. Είναι μέλος του λογοτεχνικού ιδρύματος "Fondazione Premio Napoli".

Subtitle: 
Εννέα μικρές ιστορίες
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-380-162-3
Book pages: 
67
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο