Product

Τα μυστικά της πριγκίπισσας του Καντινιάν. Το μήνυμα

Product

Τα μυστικά της σοκολάτας

Τα μυστικά της Σαβάνα

Κωδικός:
126994
Description: 

Κάθε οικογένεια έχει τα μυστικά της. Κάποια κοστίζουν περισσότερο από άλλα...

Όταν η εκκεντρική Ροβένα Κάρστερς πεθαίνει στη Σαβάνα της Τζόρτζια, αφήνοντας την τεράστια περιουσία της σ' έναν νόθο εγγονό της που είχε δοθεί για υιοθεσία αμέσως μετά τη γέννησή του, η δικηγόρος Μέρεντιθ Χάντερ αναγκάζεται να αναζητήσει τα ίχνη του.

5,31 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Κάθε οικογένεια έχει τα μυστικά της. Κάποια κοστίζουν περισσότερο από άλλα... Όταν η εκκεντρική Ροβένα Κάρστερς πεθαίνει στη Σαβάνα της Τζόρτζια, αφήνοντας την τεράστια περιουσία της σ' έναν νόθο εγγονό της που είχε δοθεί για υιοθεσία αμέσως μετά τη γέννησή του, η δικηγόρος Μέρεντιθ Χάντερ αναγκάζεται να αναζητήσει τα ίχνη του. Η έρευνά της θα την οδηγήσει μέχρι την ανεμοδαρμένη ύπαιθρο της Σκοτίας, όπου την περιμένει μια σοκαριστική ανακάλυψη: ο άντρας που ψάχνει δεν είναι άλλος από τον διαβόητο επιχειρηματία Γκραντ Γκάλαχερ! Η Μέρεντιθ θα προτιμούσε να μην έχει καμιά δοσοληψία μ' αυτό τον αδίστακτο άντρα, αλλά είναι υποχρεωμένη να εκπληρώσει τις τελευταίες επιθυμίες της πελάτισσάς της. Ο Γκραντ αδιαφορεί για την αναπάντεχη κληρονομιά. Ωστόσο, νιώθει περιέργεια για την άγνωστη ως τώρα οικογένειά του και για τα κίνητρα της γιαγιάς του. Και, επιπλέον, ένα ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για την ίδια τη Μέρεντιθ. Δεν είναι ο τύπος του, αλλά δείχνει εντελώς ασυγκίνητη στη γοητεία και τη δύναμή του. Κι αυτό είναι μια πρόκληση που δεν μπορεί να την αφήσει αναπάντητη.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-620-171-6
Book pages: 
379
Book Dimensions: 
19χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Σκοτσέζα συγγραφέας Φιόνα Χουντ - Στιούαρτ ζει μια κοσμοπολίτικη ζωή από τη μέρα της γέννησής της. Σπούδασε στην Ελβετία, στο Λονδίνο και τη Μαδρίτη και έχει ζήσει για αρκετά χρόνια στο Μπουένος Άιρες, όπου ασχολήθηκε ως επειχειρηματίας με το χώρο της μόδας, και στη συνέχεια στη Νότια Φλόριντα. Μιλά με ευχέρεια εφτά γλώσσες και αντλεί υλικό για τα μυθιστορήματά της από τις προσωπικές της εμπειρίες από τον κόσμο της αριστοκρατίας, των μεγάλων επιχειρήσεων και του διεθνούς τζετ-σετ. Σήμερα ζει στην Ελβετία, αλλά επιστρέφει συχνά στη Σκοτία και στη "φαζέντα" της στη Βραζιλία, όπου εκτρέφει άλογα. Το πρώτο βιβλίο της που κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τα "Mira" ήταν : "Ο δρόμος του γυρισμού".

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-620-171-6
Book pages: 
379
Book Dimensions: 
19χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο