Product

Τα μυστικά της ευτυχίας

Product

Τα μυστικά της ζωής

Τα μυστικά της ευτυχίας

Κωδικός:
131235
Description: 

Διαβάζοντας το βιβλίο τούτο συμμετέχεις σε μια από τις πιο προκλητικές έρευνες του ανθρώπου. Η "ευτυχία" ερευνήθηκε από τους μεγάλους σοφούς και φιλόσοφους, μνημονεύτηκε στα γράμματα και στην ποίηση, μελοποιήθηκε στη μουσική...

11,92 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Διαβάζοντας το βιβλίο τούτο συμμετέχεις σε μια από τις πιο προκλητικές έρευνες του ανθρώπου. Η "ευτυχία" ερευνήθηκε από τους μεγάλους σοφούς και φιλόσοφους, μνημονεύτηκε στα γράμματα και στην ποίηση, μελοποιήθηκε στη μουσική... Πνευματικοί και θρησκευτικοί ηγέτες, σε όλες τις εποχές και σε όλες τις ηπείρους, έχουν προβάλει τις δικές τους θεωρίες, ο καθένας πεπεισμένος ότι εκείνος υπέδειξε την ορθή διδασκαλία επί του θέματος. Όλοι τους αναγνωρίζουν όμως ότι η ευτυχία είναι περισσότερο ατομική κατάκτηση παρά θείο δώρο. Επίσης ότι το πιο μεγάλο εμπόδιο σε αυτή την προσπάθεια είναι η ίδια η ανθρώπινη φύση μας.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-457-196-6
Book pages: 
207
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ίνο Μπενφοράδο γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1923. Όταν ήταν επτά ετών, η οικογένειά του μετανάστεψε στην κοσμοπολίτικη Αλεξάνδρεια. Εκεί μεγάλωσε, σπούδασε και έγινε πτυχιούχος, μεταξύ άλλων, και πλείστων ευρωπαϊκών γλωσσών. Υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό της Μέσης Ανατολής. Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τα γεγονότα του Σουέζ το 1957 και έκτοτε ζει με την οικογένειά του και εργάζεται στη γενέτειρά του Θεσσαλονίκη. Το ξενικό του όνομα οφείλεται στην ισπανική καταγωγή των προγόνων του, που προσέφυγαν στη φιλόξενη Θεσσαλονίκη κατά τα τέλη του 15ου αιώνα, διωγμένοι από την τότε ισπανική Ιερά Εξέταση.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-457-196-6
Book pages: 
207
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο