Product

Τα μυστικά της ζωής των μανιταριών

Product

Τα μυστικά της καρδιάς

Η κυρία Μαίρη ξέρει τα μυστικά της καθαριότητας

Κωδικός:
132664
Description: 

Ιδέες ανέξοδες αλλά δοκιμασμένες στην πράξη, συμβουλές με βάση απλά φυσικά υλικά, επιλύουν κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα της φροντίδας του σπιτιού και αναβαθμίζουν θεαματικά την ποιότητα της ζωής μας.

"Τα μυστικά της καθαριότητας" είναι ένας χρήσιμος οδηγός, απαραίτητος και φιλικός στο περιβάλλον, για καθαριότητα στο σπίτι χωρίς δαπανηρές ή επικίνδυνες λύσεις.

11,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ιδέες ανέξοδες αλλά δοκιμασμένες στην πράξη, συμβουλές με βάση απλά φυσικά υλικά, επιλύουν κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα της φροντίδας του σπιτιού και αναβαθμίζουν θεαματικά την ποιότητα της ζωής μας. "Τα μυστικά της καθαριότητας" είναι ένας χρήσιμος οδηγός, απαραίτητος και φιλικός στο περιβάλλον, για καθαριότητα στο σπίτι χωρίς δαπανηρές ή επικίνδυνες λύσεις. Η Μαίρη Παναγάκου, γνωστή για την προσφορά της και για την πείρα της από την πολύχρονη τηλεοπτική της παρουσία, αποκαλύπτει έναν θησαυρό πρακτικών γνώσεων και συμβουλών, που διέθεταν οι μητέρες και οι γιαγιάδες μας, αλλά σήμερα φαίνεται να έχουν ξεχαστεί.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-03-4735-2
Book pages: 
155
Book Dimensions: 
19χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Volume No: 
4

Η Μαίρη Παναγάκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από γονείς που κατάγονται από την Εύβοια. Τελείωσε το Λύκειο Μπαρμπίκα και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Pierce College και Δημόσιες Σχέσεις στο Eurocentre στο Παρίσι. Ασχολείται με τον Τουρισμό από το 1981, που ξεκίνησε την καριέρα της ως υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στα ξενοδοχεία Χανδρή. Δημιούργησε τη δική της ξενοδοχειακή μονάδα στον Κότρωνα της Λακωνικής Μάνης και από το 1994 κάνει "διακοπές" μαγειρεύοντας για τους πελάτες της, που γίνονται φίλοι της! Από το 1967 είναι μέλος του Λυκείου των Ελληνίδων Αθηνών, συμμετέχοντας μέχρι το 1983 στην μεγάλη χορευτική του ομάδα. Η αγάπη της για τη λαϊκή παράδοση, την παραδοσιακή μαγειρική και τα βοτάνια, την βοήθησαν να συλλέξει τον πλούτο της ελληνικής λαϊκής παράδοσης που χάνεται και με μεράκι να την καταγράψει και να την παραδώσει στις επόμενες γενιές, αφού πιστεύει ότι "είμαστε υποχρεωμένοι όπως τα πήραμε από τους προγόνους μας, να τα παραδώσουμε στους απογόνους μας", έτσι ώστε οι ελληνικές ρίζες μας να μην έχουν τον φόβο να ξεριζωθούν από τον ανεμοστρόβιλο της παγκοσμιοποίησης. Όλα αυτά τα παρουσιάζει από το 1998 στην ελληνική τηλεόραση με δικές της εκπομπές ή έχοντας δική της στήλη στο SEVEN, στη ΝΕΤ, στο MEGA, στην ΕΤ1, ή ως προσκεκλημένη στο ALTER, στον ALPHA, στο STAR και σε όλους σχεδόν τους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-03-4735-2
Book pages: 
155
Book Dimensions: 
19χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Volume No: 
4