Product

Τα μυστικά της μούμιας

Product

Τα μυστικά της όασης Σίβα

Τα μυστικά της μουσικής

Κωδικός:
140336
Αuthor: 
Description: 

Κλασική μουσική. Συνήθως νιώθουμε αδαείς, ανεπαρκείς ή αδιάφοροι. Τα μυστικά της μουσικής, ξεκινώντας από την αρχαιότητα και φτάνοντας στις μέρες μας, μπορούν να μας αλλάξουν πραγματικά. Σε μια ιδανική αναλογία γνώσεων και απολαυστικής πληροφορίας, θα μάθετε για τη χρησιμότητα του μαέστρου, θα αποκαλύψετε τη λογική της σύνθεσης και θα περιδιαβείτε την ιστορία των οργάνων. "Τα μυστικά της μουσικής" θα σας εκτοξεύσουν στην απόλαυση ενός Μότσαρτ και θα σας προβληματίσουν με τον εγκεφαλικό Στοκχάουζεν, χάρη σε ένα εντατικό μάθημα που:

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Κλασική μουσική. Συνήθως νιώθουμε αδαείς, ανεπαρκείς ή αδιάφοροι. Τα μυστικά της μουσικής, ξεκινώντας από την αρχαιότητα και φτάνοντας στις μέρες μας, μπορούν να μας αλλάξουν πραγματικά. Σε μια ιδανική αναλογία γνώσεων και απολαυστικής πληροφορίας, θα μάθετε για τη χρησιμότητα του μαέστρου, θα αποκαλύψετε τη λογική της σύνθεσης και θα περιδιαβείτε την ιστορία των οργάνων. "Τα μυστικά της μουσικής" θα σας εκτοξεύσουν στην απόλαυση ενός Μότσαρτ και θα σας προβληματίσουν με τον εγκεφαλικό Στοκχάουζεν, χάρη σε ένα εντατικό μάθημα που: - Δεν απαιτεί προηγούμενες γνώσεις στην κλασική μουσική - Καλύπτει τα πάντα από την πρώτη νευματική νότα έως τις μεθυστικές και εξεζητημένες συμφωνίες - Εξετάζει σχολαστικά και εξηγεί τα είδη της κλασικής μουσικής - Διαχωρίζει σαφώς τα μουσικά είδη και τις μουσικές σχολές.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6610-81-0
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
19χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Μάρκους Γουίκς σπούδασε φιλοσοφία, ασχολήθηκε με τη διδασκαλία, είναι συγγραφέας και μουσικός. Έχει επιδείξει ένα ολόκληρο ρεπερτόριο μουσικών ταλέντων: συνθέτει, ενορχηστρώνει, εκτελεί, τραγουδάει, διευθύνει ορχήστρες, ακούει, γράφει και μιλάει για τη μουσική, ενώ αποκαθιστά με στοργή παλιά πιάνα.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6610-81-0
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
19χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο