Product

Τα μυστικά της ωριαίας αστρολογίας

Product

Τα μυστικά του facebook

Τα μυστικά του Design

Κωδικός:
140658
Αuthor: 
Description: 

Ποια είναι η σχέση μεταξύ ντιζάιν, εφεύρεσης και καινοτομίας; Πού τελειώνει η "τέχνη" και πού αρχίζει το "ντιζάιν"; Η μορφή πρέπει να εμπνέεται από την απόλαυση ή από τη λειτουργία; Τα μυστικά του Design σαν δίνουν όλα τα στοιχεία για τους ανθρώπους που έχουν κάνει τον κόσμο μας να φαίνεται έτσι όπως είναι, και σας βοηθάει να διακρίνετε τη διαφορά μεταξύ ανάγκης, αναγκαιότητας και απόλαυσης. Έχετε στα χέρια σας ένα εντατικό μάθημα για το ντιζάιν που:

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ποια είναι η σχέση μεταξύ ντιζάιν, εφεύρεσης και καινοτομίας; Πού τελειώνει η "τέχνη" και πού αρχίζει το "ντιζάιν"; Η μορφή πρέπει να εμπνέεται από την απόλαυση ή από τη λειτουργία; Τα μυστικά του Design σαν δίνουν όλα τα στοιχεία για τους ανθρώπους που έχουν κάνει τον κόσμο μας να φαίνεται έτσι όπως είναι, και σας βοηθάει να διακρίνετε τη διαφορά μεταξύ ανάγκης, αναγκαιότητας και απόλαυσης. Έχετε στα χέρια σας ένα εντατικό μάθημα για το ντιζάιν που: - Παρουσιάζει όλες τις σημαντικές εξελίξεις στην ιστορία του ντιζάιν - Αναδεικνύει προϊόντα - κλειδιά και διακεκριμένους νεωτεριστές - Μικρά κουτιά πληροφορούν για το ποιος δίδαξε τι σε ποιον - Το γλωσσάρι προσδιορίζει όλες αυτές τις σχεδιαστικές ιδιοτροπίες - Περιέχει χρονολόγιο, ώστε να μην μπερδευτείτε με τις ημερομηνίες του ντιζάιν.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6610-80-2
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
19χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Τζούλιαν Φρίμαν είναι ο υπεύθυνος του τμήμτατος Historical and Contextual Studies, στο "Eastbourne College of Arts and Technology". Είναι ο συγγραφέας πολλών μονογραφιών και καταλόγων, καθώς και τακτικός κριτικός και συνεργάτης σε περιοδικά.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6610-80-2
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
19χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο