Product

Τα μυστικά του power user

Product

Τα μυστικά του Wind Surfing

Τα μυστικά του Uri Geller για πλούτο και υγεία

Κωδικός:
92106
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Πώς να απελευθερώσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις για να δημιουργήσετε μια καλύτερη ζωή.
Πώς να ζήσετε μια πιο ικανοποιητική και θετική ζωή με την μέθοδο Γκέλερ.
Για πρώτη φορά, ο Ούρι Γκέλερ, ένας άνθρωπος με εκπληκτικές ικανότητες, αποκαλύπτει τα μυστικά του και σας βοηθά να αναπτύξετε το δικό σας θετικό δυναμικό.
Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να χαλιναγωγήσετε τη νοητική σας δύναμη, πράγμα που θα σας βοηθήσει:
- Να αδυνατίσετε
- Να κόψετε το κάπνισμα
- Να βελτιώσετε την υγεία σας
- Να γίνετε πιο ελκυστικοί

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πώς να απελευθερώσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις για να δημιουργήσετε μια καλύτερη ζωή. Πώς να ζήσετε μια πιο ικανοποιητική και θετική ζωή με την μέθοδο Γκέλερ. Για πρώτη φορά, ο Ούρι Γκέλερ, ένας άνθρωπος με εκπληκτικές ικανότητες, αποκαλύπτει τα μυστικά του και σας βοηθά να αναπτύξετε το δικό σας θετικό δυναμικό. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να χαλιναγωγήσετε τη νοητική σας δύναμη, πράγμα που θα σας βοηθήσει: - Να αδυνατίσετε - Να κόψετε το κάπνισμα - Να βελτιώσετε την υγεία σας - Να γίνετε πιο ελκυστικοί - Να έχετε περισσότερη αγάπη - Να σκέφτεστε θετικά - Να είστε πιο διεκδικητικοί και σίγουροι για τον εαυτό σας - Να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση - Να ενεργοποιήσετε τη δύναμη της θέλησής σας.
Publications Date: 
2004
Book pages: 
224
Book Dimensions: 
23χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Το φαινόµενο Uri Geller, ο άνθρωπος µε τη µεγαλύτερη φήµη για τις εκπληκτικές του ικανότητες, διάσηµος σε όλο τον κόσµο για τις απίστευτες ψυχικές του δυνατότητες, έχει µελετηθεί όσο κανείς άλλος.
Eξαιρετικά προικισµένος, έχει ανατρέψει κάθε επιστηµονικό κατεστηµένο και έχει ανοίξει νέους δρόµους έρευνας πάνω στις ανθρώπινες δυνατότητες.
Επιστηµονικοί και ερευνητικοί οργανισµοί παγκοσµίου κύρους (όπως η NASA, το Stanford Research Institute και το University of London) έχουν µελετήσει εκτενώς το "φαινόµενο Γκέλερ" προκειµένου να το ερµηνεύσουν.
Είναι συγγραφέας πολλών µπεστ σέλερ σχετικά µε τον ανθρώπινο νου.
Έχει εµφανιστεί σε τηλεοπτικές εκποµπές γνωστών παρουσιαστών, όπως η Όπρα και ο Λάρι Κινγκ, ενώ ο διεθνής τύπος έχει επανειληµµένα γράψει γι’ αυτόν πρωτοσέλιδα άρθρα.
Σχέδια, πίνακες και έργα τέχνης του Ούρι έχουν εκτεθεί σε µεγάλες γκαλερί και µουσεία στις Η.Π.Α., στην Ευρώπη, στην Ιαπωνία και στο Ισραήλ. Τα κεραµικά, τα κρύσταλλα και τα κοσµήµατά του από φυσικά κρυσταλλικά πετρώµατα έχουν µεγάλη ζήτηση σε όλο τον κόσµο.

Publications Date: 
2004
Book pages: 
224
Book Dimensions: 
23χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο