Product

Τα μυστικά των Ελλήνων

Product

Τα μυστικά των κοριτσιών

Τα μυστικά των ισολογισμών

Κωδικός:
136438
Description: 

Καλός λογιστής είναι εκείνος που μπορεί να ντύσει όμορφα μία γυναίκα (επιχείρηση). Καλός αναλυτής είναι εκείνος που καταφέρνει να την ξεντύσει χωρίς να... θυμώσει!

14,61 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Καλός λογιστής είναι εκείνος που μπορεί να ντύσει όμορφα μία γυναίκα (επιχείρηση). Καλός αναλυτής είναι εκείνος που καταφέρνει να την ξεντύσει χωρίς να... θυμώσει! Στόχος αυτής της έκδοσης δεν είναι οι λογιστές. Είναι όλοι εκείνοι που επιχειρούν κατά καιρούς, για το δικό του λόγο ο καθένας, να αποκρυπτογραφήσουν τις λογιστικές καταστάσεις μιας επιχείρησης προκειμένου να εντοπίσουν την αλήθεια που τους ενδιαφέρει. Άλλωστε, για να διαβάσεις και για να αναλύσεις τα στοιχεία της χρηματοοικονομικής πολιτικής και τα χρηματοοικονομικά προγράμματα μιας επιχείρησης, υπάρχουν τουλάχιστον δύο διαφορετικοί δρόμοι. Ο ένας από αυτούς είναι μέσω εσωτερικής πηγής (πρόσβαση στην ίδια την επιχείρηση) και ο άλλος μέσω των στοιχείων που δίνει κατά καιρούς στη δημοσιότητα η επιχείρηση που μας ενδιαφέρει. Εμείς, σε αυτό το βιβλίο, ακολουθούμε τη διαδρομή του εξωτερικού αναλυτή. Εκείνου που βρίσκεται αντιμέτωπος με κύμα πληροφοριών κοινής λήψης και καλείται να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα.
Subtitle: 
Τεχνικές ανάγνωσης και λειτουργίας λογιστικών καταστάσεων
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-8386-81-0
Book pages: 
172
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Στέργιος Χατζηνικολάου γεννήθηκε το 1965. Σπούδασε οικονομικά στην Ανωτάτη Εμπορική και ασκεί το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Έχει εργαστεί στο οικονομικό και χρηματιστηριακό ρεπορτάζ σε εφημερίδες ("Πρωινή Νέας Υόρκης", "Ημερησία", "Έξυπνο Χρήμα", "Αγελιοφόρος Θεσσαλονίκης") και σε περιοδικά (ελληνική έκδοση "Newsweek", "Οικονομική Επιθεώρηση"). Από το 1995 έως και τον Σεπτέμβριο του 2007 εργαζόταν στην "Ημερησία" στην οποία τα τελευταία χρόνια διετέλεσε υπεύθυνος έκδοσης της "Η" του Σαββατοκύριακου και στη συνέχεια αρχισυντάκτης του επιχειρηματικού της τμήματος. Από τον Σεπτέμβριο του 2007 ανέλαβε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην Real Fm A.E. και στην Real Group A.E.

Subtitle: 
Τεχνικές ανάγνωσης και λειτουργίας λογιστικών καταστάσεων
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-8386-81-0
Book pages: 
172
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο