Product

Τα πρώτα μου μαθηματικά

Product

Τα πρώτα μου μαθηματικά για νήπια

Τα πρώτα μου μαθηματικά Α΄ δημοτικού

Κωδικός:
100190
Manufacturer: 
Description: 

Η σειρά βιβλίων "Τα πρώτα μου μαθηματικά για την Α΄ τάξη δημοτικού" γράφτηκε σύμφωνα με τις νέες παιδαγωγικές, κοινωνικές, ψυχολογικές και διδακτικές θεωρίες μάθησης και το νέο αναλυτικό πρόγραμμα Μαθηματικών για την Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου.
Κάθε παιδί είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα με συναισθήματα, σκέψεις, όνειρα, ενδιαφέροντα, με εξατομικευμένες επιδεξιότητες και δυνατότητες.

10,09 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η σειρά βιβλίων "Τα πρώτα μου μαθηματικά για την Α΄ τάξη δημοτικού" γράφτηκε σύμφωνα με τις νέες παιδαγωγικές, κοινωνικές, ψυχολογικές και διδακτικές θεωρίες μάθησης και το νέο αναλυτικό πρόγραμμα Μαθηματικών για την Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου. Κάθε παιδί είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα με συναισθήματα, σκέψεις, όνειρα, ενδιαφέροντα, με εξατομικευμένες επιδεξιότητες και δυνατότητες. Για το λόγο αυτό η Συγγραφική Ομάδα οδηγήθηκε σε καινοτομίες δραστηριοτήτων του μαθητή, που διευρύνουν την αντιληπτική του ικανότητα, αναπτύσσουν την κριτική του σκέψη και τον καθιστούν ικανό ν' αντιμετωπίζει τις σημερινές και αυριανές του ανάγκες.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-7412-91-5
Book pages: 
160
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-7412-91-5
Book pages: 
160
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο