Product

Τα ραδίκια ανάποδα. Τα (ανάποδα) ραδίκια ανάποδα

Product

Τα ραντεβού με τη Σιμόνη

Τα ραδίκια ανάποδα. Τα (ανάποδα) ραδίκια ανάποδα

Κωδικός:
199705
Description: 

Τα Ραδίκια Ανάποδα είναι μία κωμωδία επί 13, ένα one dead man show, ένας black total κωμικός μονόλογος με δεκατρείς ρόλους. Δεκατρείς κωμικούς επικήδειους που και νεκρούς ανασταίνουν!
Δυστυχώς όμως, τους φίλους αναγνώστες, τους περιμένει και μία ακόμα πιο δυσάρεστη έκπληξη: Τα Ραδίκια Ανάποδα κυκλοφορούν διπλά! Δεκατρία συν δεκατρία!
Ω, ναι! Σε τούτο δω το μαύρο κι άραχλο βιβλίο υπάρχουν μαζί (κι ανάποδα) τα Ανάποδα Ραδίκια Ανάποδα. Πρόκειται για ένα ανάποδο βιβλίο μπόνους (ή πόνους) με συν δεκατρείς επικήδειους που δεν είδαν το σκοτάδι της δημοσιότητας.

4,49 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα Ραδίκια Ανάποδα είναι μία κωμωδία επί 13, ένα one dead man show, ένας black total κωμικός μονόλογος με δεκατρείς ρόλους. Δεκατρείς κωμικούς επικήδειους που και νεκρούς ανασταίνουν! Δυστυχώς όμως, τους φίλους αναγνώστες, τους περιμένει και μία ακόμα πιο δυσάρεστη έκπληξη: Τα Ραδίκια Ανάποδα κυκλοφορούν διπλά! Δεκατρία συν δεκατρία! Ω, ναι! Σε τούτο δω το μαύρο κι άραχλο βιβλίο υπάρχουν μαζί (κι ανάποδα) τα Ανάποδα Ραδίκια Ανάποδα. Πρόκειται για ένα ανάποδο βιβλίο μπόνους (ή πόνους) με συν δεκατρείς επικήδειους που δεν είδαν το σκοτάδι της δημοσιότητας. Και τα ερωτήματα παραμένουν: Τι κοινό έχει ένας ράπερ και ένας στρατηγός; Ένας Κρητικός και ένας μάγειρας; Ένας πολιτικός και μια χήρα εφοπλιστή; Ένας ηγούμενος και ένας κλέφτης; Και η απάντηση επίσης: Μα φυσικά, όλοι τους έχουν δει και διαβάσει Τα Ραδίκια Ανάποδα. Που; Σε όλα τα βιβλιοπωλεία! Πότε; Από τις αρχές Φεβρουαρίου του 2015 μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου του 2145. Διαβάστε και σεις Τα Ραδίκια Ανάποδα και ελπίζουμε να πεθάνετε απ' τα γέλια! Ζωή σε λόγου σας και στα δικά μας οι απέθαντοι! Μια ζωή την είχαμε, να ζείτε να σας θυμόμαστε.
Subtitle: 
Μία κωμωδία επί 13. Μία κωμωδία συν 13
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
618-5144-10-7
Book pages: 
106
Publication Place: 
Αθήνα
Subtitle: 
Μία κωμωδία επί 13. Μία κωμωδία συν 13
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
618-5144-10-7
Book pages: 
106
Publication Place: 
Αθήνα