Product

Τα σχήματα

Product

Τα σχήματα

Τα σχήματα

Κωδικός:
59521
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο έχει σχεδιαστεί έτσι που να απευθύνεται σε δύο ομάδες ηλικιών και να λειτουργεί με εντελώς διαφορετικό τρόπο για την καθεμιά.

1-3 χρονών περίπου: γι' αυτή την ηλικία ο στόχος του βιβλίου είναι ψυχαγωγικός. Είναι μόνο ζωγραφιές με οικεία θέματα και λαμπερά χρώματα που θα δώσουν στο παιδί ένα ευχάριστο ερέθισμα να πει λέξεις, να μάθει καινούργιες, να κάνει προτάσεις. Ένα κέντρισμα να ασκηθεί στη γλώσσα και να νιώσει τη χαρά που "διαβάζει" την εικόνα μόνο του.

9,08 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο έχει σχεδιαστεί έτσι που να απευθύνεται σε δύο ομάδες ηλικιών και να λειτουργεί με εντελώς διαφορετικό τρόπο για την καθεμιά. 1-3 χρονών περίπου: γι' αυτή την ηλικία ο στόχος του βιβλίου είναι ψυχαγωγικός. Είναι μόνο ζωγραφιές με οικεία θέματα και λαμπερά χρώματα που θα δώσουν στο παιδί ένα ευχάριστο ερέθισμα να πει λέξεις, να μάθει καινούργιες, να κάνει προτάσεις. Ένα κέντρισμα να ασκηθεί στη γλώσσα και να νιώσει τη χαρά που "διαβάζει" την εικόνα μόνο του. 3-6 χρονών περίπου: γι' αυτή την ηλικία ο στόχος του βιβλίου είναι εκπαιδευτικός. Το παιδί μπορεί τώρα ν' αρχίσει να αναγνωρίζει, να ξεχωρίζει και να ονομάζει τα σχήματα. Ξεκινώντας από τις γραμμές, δίνουμε τέσσερα βασικά σχήματα στην επίπεδη και τη στερεή τους μορφή. Στο κάθε δισέλιδο βλέπουμε τη εβμετρική του αναπαράσταση και στη δεξιά με τέσσερα αντιπροσωπευτικά παραδείγματα όπου εμφανίζεται σε μια όσο το δυνατό πιο καθαρή μορφή σε αντικείμενα οικεία στο παιδί.
Publications Date: 
1993
Book ISBN: 
960-7010-63-9
Book pages: 
22
Book Dimensions: 
16χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
1993
Book ISBN: 
960-7010-63-9
Book pages: 
22
Book Dimensions: 
16χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο