Product

Τα τσελιγκάτα Σαρακατσάνων και Βλάχων

Product

Τα τσιγάρα είναι θεσπέσια

Τα τσιγάρα είναι θεσπέσια

Κωδικός:
27537
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ο Klein γράφει για τη σχέση αγάπης (μίσους) της Αμερικής με το κάπνισμα, κοιτάζοντάς την μέσα από ένα λογοτεχνικό, φιλοσοφικό και πολιτισμικό πρίσμα.

Μιλάει για την εξάρτηση του καπνιστή, αναλύοντας το δυνατό "λόγο" διαφόρων μέσων (ποίηση, σινεμά, ιστορίες πολέμου, φωτογραφία) στον οποίο οφείλονται κατά μεγάλο μέρος οι διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα του καπνίσματος.

"Πιστεύω ότι ο Klein επιτυγχάνει το σκοπό του στο μέγιστο."
(Avital Ronell, συγγραφέας του Crack Wars)

14,40 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Klein γράφει για τη σχέση αγάπης (μίσους) της Αμερικής με το κάπνισμα, κοιτάζοντάς την μέσα από ένα λογοτεχνικό, φιλοσοφικό και πολιτισμικό πρίσμα. Μιλάει για την εξάρτηση του καπνιστή, αναλύοντας το δυνατό "λόγο" διαφόρων μέσων (ποίηση, σινεμά, ιστορίες πολέμου, φωτογραφία) στον οποίο οφείλονται κατά μεγάλο μέρος οι διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα του καπνίσματος. "Πιστεύω ότι ο Klein επιτυγχάνει το σκοπό του στο μέγιστο." (Avital Ronell, συγγραφέας του Crack Wars)
Publications Date: 
1995
Book ISBN: 
960-7614-09-7
Book pages: 
255
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Richard Klein είναι καθηγητής Γαλλικών στο Πανεπιστήμιο του Cornell και συντάκτης του Diacritics. Έκοψε το κάπνισμα ενόσω έγραφε το "Τα τσιγάρα είναι θεσπέσια" και από τότε έχει απεξαρτηθεί από τη νικοτίνη.

Publications Date: 
1995
Book ISBN: 
960-7614-09-7
Book pages: 
255
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο