Product

Τα φυτά μαράθηκαν

Product

Τα φυτά του σπιτιού

Τα φυτά μου

Κωδικός:
112720
Manufacturer: 
Description: 

[...] Τα φυτά που παρουσιάζονται σε αυτό το βιβλίο δεν θα δυσκολευτείς να τα εντοπίσεις. Θα τα βρεις στην αυλή του σπιτιού σου, σαν ένα αγριόχορτο που ίσως κανείς δεν του έδωσε σημασία. Θα το συναντήσεις ακόμα στις άκρες των δρόμων της γειτονιάς σου αλλά και στα περιβόλια, στους αγρούς και στις πλαγιές των λόφων και των βουνών της ευρύτερης περιοχής που κατοικείς, όταν θα πας εκδρομή με τον παππού και τη γιαγιά, τους γονείς, τους φίλους ή με το σχολείο σου.
[...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

12,95 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Τα φυτά που παρουσιάζονται σε αυτό το βιβλίο δεν θα δυσκολευτείς να τα εντοπίσεις. Θα τα βρεις στην αυλή του σπιτιού σου, σαν ένα αγριόχορτο που ίσως κανείς δεν του έδωσε σημασία. Θα το συναντήσεις ακόμα στις άκρες των δρόμων της γειτονιάς σου αλλά και στα περιβόλια, στους αγρούς και στις πλαγιές των λόφων και των βουνών της ευρύτερης περιοχής που κατοικείς, όταν θα πας εκδρομή με τον παππού και τη γιαγιά, τους γονείς, τους φίλους ή με το σχολείο σου. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Subtitle: 
Συναντώ, παρατηρώ, γνωρίζω
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8042-70-4
Book pages: 
77
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στην Κατερίνη. Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Αλεξανδρούπολης και είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού τμήματος του Α.Π.Θ.
Πτυχιούχος του τμήματος πολιτικών επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Καθηγητής κλασικής κιθάρας του δημοτικού ωδείου Κατερίνης.
Διορίστηκε το 1978 ως εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και από το 2003 υπηρετεί ως Διευθυντής στο δημοτικό σχολείο Σβορώνου.
Είναι συγγραφέας του βιβλίου "Τα φυτά μου" που εκδόθηκε το 2007 από τις εκδόσεις "Μάτι".

Subtitle: 
Συναντώ, παρατηρώ, γνωρίζω
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8042-70-4
Book pages: 
77
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο