Product

Τα όρια του μετασχηματισμού της εθνοτικής ταυτότητας

Product

Τα όρια του σώματος

Τα όρια του ουρανού

Κωδικός:
67297
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ακολουθώντας με συνέπεια τη σκέψη του, που ξεκίνησε με το βιβλίο-φαινόμενο "Οι περιοχές των σφαλμάτων σας" και συνεχίστηκε με το εκθαμβωτικό σε ψυχολογικές αποκαλύψεις "Να κινείς τα δικά σου νήματα", ο Γουαίην Ντύερ ολοκληρώνει τώρα την τριλογία του για τον Άνθρωπο χωρίς όρια (No limit person) με τη μελέτη του "Τα όρια του ουρανού".

30,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ακολουθώντας με συνέπεια τη σκέψη του, που ξεκίνησε με το βιβλίο-φαινόμενο "Οι περιοχές των σφαλμάτων σας" και συνεχίστηκε με το εκθαμβωτικό σε ψυχολογικές αποκαλύψεις "Να κινείς τα δικά σου νήματα", ο Γουαίην Ντύερ ολοκληρώνει τώρα την τριλογία του για τον Άνθρωπο χωρίς όρια (No limit person) με τη μελέτη του "Τα όρια του ουρανού". Περνώντας μέσα από την πρωτόγονη βλάστηση με τα μπερδεμένα συναισθήματα, τις συνήθειες και τις υποχρεώσεις που μας κρατούν "κολλημένους" στη γη, ο διάσημος ψυχολόγος - θεραπευτής μετατρέπει το τελευταίο βιβλίο της τριλογίας του σε μια εκρηκτική διακήρυξη ατομικής ανεξαρτησίας, ελπίδας και ελευθερίας. Όπως ο ουρανός δεν έχει όρια, υποστηρίζει ο Ντύερ, έτσι και η ανάπτυξη της προσωπικότητας του ανθρώπου μπορεί να περάσει από την περιορισμένη κατάσταση στην απεριόριστη εξέλιξη. Για να προσδιορίσει καλύτερα αυτό που θέλει, ο συγγραφέας έπλασε μια καινούργια έκφραση και ονόμασε το πρόσωπο που υπερβαίνει το "μέσο" ή "κανονικό" εαυτό του και πραγματοποιεί τις υψηλότερες δυνατότητές του στη ζωή, "Χωρίς όρια άνθρωπο", εννοώντας έτσι, ότι αυτό το άτομο, αυτός ο άνθρωπος δεν επιδέχεται τεχνητά ή κίβδηλα όρια.
Subtitle: 
Ο άνθρωπος μπορεί να κινηθεί προς την απεριόριστη προσωπικότητα προς το σύμπαν
Publications Date: 
1991
Book ISBN: 
960-275-213-0
Book pages: 
461
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δρ. Γουαίην Ντύερ είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος συγγραφέας και ομιλητής στο πεδίο της αυτοβελτίωσης. Έχει γράψει περισσότερα από 30 βιβλία, έχει κάνει πολλές ηχητικές παραγωγές και βίντεο και έχει εμφανιστεί σε χιλιάδες τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα. Είναι ο συγγραφέας των βιβλίων: "Πραγμάτωσε το πεπρωμένο σου" (Manifest Your Destiny), "Η σοφία των αιώνων" (Wisdom of the Ages), "Υπάρχει μια πνευματική λύση σε κάθε πρόβλημα" (There is a Spiritual Solution to Every Problem), και των μπεστ σέλερ των New York Times: "10 Μυστικά για επιτυχία και εσωτερική γαλήνη" (10 Secrets for Success and Inner Peace), "Η δύναμη της πρόθεσης" (The Power of Intention), "Έμπνευση" (Inspiration), "Άλλαξε τις σκέψεις σου - Άλλαξε τη ζωή σου" (Change Your Thoughts - Change Your Life), "Σταμάτα τις δικαιολογίες!" (Stop the Excuses!).

Subtitle: 
Ο άνθρωπος μπορεί να κινηθεί προς την απεριόριστη προσωπικότητα προς το σύμπαν
Publications Date: 
1991
Book ISBN: 
960-275-213-0
Book pages: 
461
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο