Product

Τετράδιο πρώτης γραφής με αυτοκόλλητα

Product

Τετράδιο σκέφτομαι και γράφω Γ΄ δημοτικού

Τετράδιο "Σκέφτομαι και γράφω" Α΄ δημοτικού

Κωδικός:
59995
Description: 

Μια πρωτότυπη και μεθοδική εργασία που καλύπτει με απλό και δημιουργικό τρόπο όλα τα θέματα των "Σκέφτομαι και γράφω" του σχολικού βιβλίου "Η γλώσσα μου", Β΄ Μέρος, αλλά και επίκαιρα ελεύθερα θέματα.
Κυκλοφορεί παράλληλα με το βοήθημα "Η γλώσσα μου. Πρώτη γραφή και ανάγνωση - εμπεδωτικές ασκήσεις" των Εκδόσεων Πατάκη, σε εύχρηστο σχήμα, με πρωτότυπη δομή και ελκυστική εικονογράφηση.

10,74 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια πρωτότυπη και μεθοδική εργασία που καλύπτει με απλό και δημιουργικό τρόπο όλα τα θέματα των "Σκέφτομαι και γράφω" του σχολικού βιβλίου "Η γλώσσα μου", Β΄ Μέρος, αλλά και επίκαιρα ελεύθερα θέματα. Κυκλοφορεί παράλληλα με το βοήθημα "Η γλώσσα μου. Πρώτη γραφή και ανάγνωση - εμπεδωτικές ασκήσεις" των Εκδόσεων Πατάκη, σε εύχρηστο σχήμα, με πρωτότυπη δομή και ελκυστική εικονογράφηση. Στοχεύει, μέσα από ένα οργανωμένο σύστημα μεθοδικών ενεργειών και οδηγιών, να βοηθήσει το μαθητή της Α΄ τάξης να περάσει αβίαστα και φυσικά από τον προφορικό στο γραπτό λόγο, αλλά και να βελτιώσει και να αξιοποιήσει αποτελεσματικά τις δυνατότητές του στην προφορική και στη γραπτή έκφραση.
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-16-0133-3
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-16-0133-3
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο