Product

Τεχνικές εξεύρεσης εργασίας

Product

Τεχνικές επιχειρησιακής έρευνας

Τεχνικές επεμβάσεων στην κοιλότητα του υπεζωκότα

Κωδικός:
88243
Αuthor: 
Description: 

Ιδού ένα πολύτιμο νέο βοήθημα για σύγχρονες σημερινές κλινικές θέσεις. Σχεδιασμένο ώστε να χωράει ακριβώς στην τσέπη σας, αυτό το βασικό εγχειρίδιο αναφοράς περιέχει:
- Γρήγορη πρόσβαση στις βασικές γνώσεις της ανατομίας, φυσιολογίας, κλινικής διάγνωσης, εξοπλισμού και απεικονιστικών μεθόδων που απαιτούνται για να εκτιμηθούν ασθενείς με υπεζωκοτικές διεργασίες.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ιδού ένα πολύτιμο νέο βοήθημα για σύγχρονες σημερινές κλινικές θέσεις. Σχεδιασμένο ώστε να χωράει ακριβώς στην τσέπη σας, αυτό το βασικό εγχειρίδιο αναφοράς περιέχει: - Γρήγορη πρόσβαση στις βασικές γνώσεις της ανατομίας, φυσιολογίας, κλινικής διάγνωσης, εξοπλισμού και απεικονιστικών μεθόδων που απαιτούνται για να εκτιμηθούν ασθενείς με υπεζωκοτικές διεργασίες. - Λεπτομερή καθοδήγηση σε ποικίλες τεχνικές και επεμβάσεις που χρησιμοποιούνται για να διαγνωσθούν και θεραπευθούν ασθενείς με υπεζωκοτικές νόσους όπως: θωρακοκέντηση υπό υπερηχογραφικό έλεγχο, κλειστή βιοψία υπεζωκότα με βελόνη, είσοδο θωρακικών σωλήνων μικρού και μεγάλου εύρους, πλευρόδεση στην κλίνη του ασθενούς και θωρακοσκόπηση. - Αλγορίθμους αντιμετώπισης, εικόνες και φωτογραφίες που σας οδηγούν βήμα-βήμα μέσα σε κάθε διαγνωστική και θεραπευτική παρέμβαση. [...]
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-399-222-4
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-399-222-4
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο