Product

Τεχνικές και πειράματα γενικής και ανόργανης χημείας

Product

Τεχνικές μάχης στον αρχαίο κόσμο

Τεχνικές κρυπτογραφιάς και κρυπτανάλυσης

Κωδικός:
103088
Manufacturer: 
Description: 

[...] Το βιβλίο αυτό είναι αποτέλεσμα της συντονισμένης προσπάθειας ενός μηχανικού και ενός μαθηματικού με στόχο την ανάδειξη των πραγματικών δυνατοτήτων και διαστάσεων της κρυπτογραφίας. Στο βιβλίο αυτό επιχειρούμε α υποστηρίξουμε αυτήν ακριβώς τη θέση.
(από τον πρόλογο του βιβλίου)

44,00 €
40,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

[...] Το βιβλίο αυτό είναι αποτέλεσμα της συντονισμένης προσπάθειας ενός μηχανικού και ενός μαθηματικού με στόχο την ανάδειξη των πραγματικών δυνατοτήτων και διαστάσεων της κρυπτογραφίας. Στο βιβλίο αυτό επιχειρούμε α υποστηρίξουμε αυτήν ακριβώς τη θέση. (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8065-40-2
Book pages: 
396
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Βασίλης Κάτος είναι επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, με γνωστικό αντικείμενο "Ασφάλεια Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων". Είναι κάτοχος διπλώματος Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) και Διδακτορικού Διπλώματος στην ασφάλεια υπολογιστικών συστημάτων. Επίσης είναι κάτοχος επαγγελματικού τίτλου Computer Hacking Forensic Investigator (CHFI). Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα για 2 έτη στην Ολλανδία ως Security Consultant για λογαριασμό της Cambridge Technology Partners (Novell, Inc.). Κατά την απασχόλησή του στο Πανεπιστήμιου του Portsmouth συμμετείχε στην οργάνωση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος σε τεχνολογίες εγκληματολογικής ανάλυσης ψηφιακών πειστηρίων (MSc in Forensic IT) σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Σπουδών Ποινικού Δικαίου (Institute of Criminal Justice Studies), τη Νομική Σχολή και το Τμήμα Ψυχολογίας του ιδίου Πανεπιστημίου. Επίσης συμμετείχε ως τεχνικός σύμβουλος και πραγματογνώμων σε ποινικό δικαστήριο στη Μεγάλη Βρετανία σε θέματα ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων. Τα ερευνητικά του ενδιαφέρονται εστιάζονται στην ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων, ανάλυση ψηφιακών πειστηρίων (digital forensics) και απόκριση περιστατικών ασφάλειας (incident response).

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8065-40-2
Book pages: 
396
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο