Κατηγορίες
 
- Xριστουγεννιάτικα βιβλία - Δώρα
- ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ -
eBooks
Βιογραφίες
Γενικά βιβλία
Γεύση Διατροφή
Γλώσσα
Εφαρμοσμένες επιστήμες
Θρησκεία
Ιστορία. Γεωγραφία
Καλές τέχνες
Κοινωνικές επιστήμες
Λογοτεχνία
Φιλοσοφία
Φιλοσοφία. Παραφυσικά φαινόμενα. Ψυχολογία
Φυσικές και θετικές επιστήμες
 
   Προσφορές
 
prosfores
 
   Ψηφοφορίες
 
Αγοράζετε μεταχειρισμένα βιβλία:
Σε καμιά περίπτωση.
Μονό σε περίπτωση που δεν υπάρχει καινούργιο.
Γιατί όχι; Αν είναι σε καλή κατάσταση.
Ναι, είναι πολύ πιο οικονομικό.
[ Αποτελέσματα ]
72833 Ψήφοι
115 Σχόλια
 
   Facebook
Τεχνολογία επεξεργασίας οπωροκηπευτικών

Τεχνολογία επεξεργασίας οπωροκηπευτικών

Κωδικός: 121976

Συγγραφέας: Καραουλάνης, Γεώργιος Δ.
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
ISBN: 960-351-687-2
Έτος Έκδοσης: 2007
Κωδικός προϊόντος: 121976

Λιανική τιμή:25.48EUR

τιμή bibliopolio.gr 22.93EUR

Έκπτωση: 2.55EUR
10%

 
Αποστολή σε<br> 1-2 ημέρες. Αποστολή σε
1-2 ημέρες.

Ποσότητα


Περιγραφή Είδους: Βιβλίο

Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται αρκετά τμήματα από τις διδακτικές σημειώσεις, οι οποίες εδίδοντο στους 4ετείς φοιτητές της κατεύθυνσης των Γεωργικών Βιομηχανιών - Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Γεωπονίας του Α.Π.Θ. επί σειρά ετών.

Προσετέθησαν ορισμένα κεφάλαια, τα οποία αφορούν προϊόντα, τα οποία παράγουν στη χώρα μας οι Βιομηχανίες Τροφίμων είτε για εσωτερική κατανάλωση είτε για εξαγωγή.

Στη γενική εισαγωγή αλλά και σε όλα σχεδόν τα κεφάλαια ο ασχολούμενος ή αυτός που πρόκειται να ασχοληθεί με την τεχνολογία τροφίμων, μπορεί να βρει όλους εκείνους τους παράγοντες και τους μεταβολισμούς, οι οποίοι επηρεάζουν την ποιότητα τόσο της πρωτογενούς παραγωγής όσο και των επεξεργασμένων οπωροκηπευτικών και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αντιμετωπισθούν. Είναι γνωστό, ότι οι παράγοντες αυτοί και οι μεταβολισμοί δεν είναι δυνατόν να εξουδετερωθούν τελείως, αλλά μπορεί να συμπιεσθούν μέχρι ενός σημείου, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η υποβάθμιση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων.

Σε πολλά κεφάλαια προσετέθησαν οι νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις, κυρίως σχετικά με τους Βιοχημικούς μεταβολισμούς που λαμβάνουν χώρα πριν την επεξεργασία, κατ αυτήν και κατά την αποθήκευση των προϊόντων, οι οποίοι επηρεάζουν την ποιότητα τους. [...]

(από τον πρόλογο του βιβλίου)


Λεπτομέρειες Είδους: Βιβλίο

Κωδικός προϊόντος: 121976
ISBN: 960-351-687-2
Γλώσσα: Ελληνικά
Μήνας Έκδοσης: Απριλίος
Έτος Έκδοσης: 2007
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 396
Είδος: Βιβλίο
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόμοι: 1
Διαστάσεις: 24χ17



Καραουλάνης, Γεώργιος Δ.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα

Βιολογία και τεχνολογία των οπωροκηπευτικών μετά τη συγκομιδή  Εργαστηριακές αναλύσεις και ποιοτικός έλεγχος στις βιομηχανίες τροφίμων  Τεχνολογία επεξεργασίας οπωροκηπευτικών  

 
 
 
 
Δεν υπάρχουν κριτικές προϊόντων.
 
 
 
Γράψτε μια νέα κριτική
 
 
 
   Σχετικές κατηγορίες
Βιομηχανία ειδικών προϊόντων Τροφή - Τεχνολογία Τροφή και ποτά - Συντήρηση
 
 
 
   Καλάθι αγορών
 
Αδειο καλάθι
 
Δωρεάν αποστολή  με παραγγελίες άνω των 70.00EUR στην Ελλάδα.
 
   Εκδότής
 
Σταμούλη Α.Ε.
Αλλα προϊόντα
 
   Παλιά & σπάνια βιβλία
 
 
   Σπάνια Βιβλία
 

Ο μυστικός κώδικας του Πυθαγόρα και η αποκρυπτογράφησι της διδασκαλίας του
Μη διαθέσιμη τιμή ...
 
   Ειδοποιήσεις
 
ΕιδοποιήσειςΕιδοποιείστε με για
αλλαγές/ανανεώσεις
του προϊόντος
Τεχνολογία επεξεργασίας οπωροκηπευτικών
 
Powered by osCommerce
Copyright ©2002-2019 geostatik & bibliopolio.gr . All rights reserved.